DeepCool Le520 alınır mı?

Giriş seviyesi. LT520 olmadan o seriyi pek önermiyorum ancak onun fiyatı da gereksiz tuzlu. Phantom ile aralarında maksimum 2-3 derece fark ediyor.

Elimde ID-Cooling SE 214 XT var zaten ama ben sadece görüntü için sıvı soğutma düşünüyorum. Ryzen 5 5600 için kullanacağım ve NZXT H5 Flow RGB kasaya yakışacak bir sıvı soğutma arıyorum. Pompasındaki logonun sade olmasından dolayı Cooler Master ML240L V2 düşünüyordum ama Molex olması beni biraz geriye itti ve alınmaz vb. şeyler gördüm. Siz ne önerirsiniz?

Elimde ID-Cooling SE 214 XT var zaten ama ben sadece görüntü için sıvı soğutma düşünüyorum. Ryzen 5 5600 için kullanacağım ve NZXT H5 Flow RGB kasaya yakışacak bir sıvı soğutma arıyorum. Pompasındaki logonun sade olmasından dolayı Cooler Master ML240L V2 düşünüyordum ama Molex olması beni biraz geriye itti ve alınmaz vb. şeyler gördüm. Siz ne önerirsiniz?
Alacaksan 360 almani oneriyorum. 240'a para vermeyi pek mantıkli bulmuyorum. Giris degil daha ust alsan bu sefer 360mm fiyatlarina yaklasiyor. O yuzden her yonden mantiksiz.

Alacaksan 360 almanı oneriyorum. 240'a para vermeyi pek mantıkli bulmuyorum. Giris degil daha ust alsan bu sefer 360mm fiyatlarina yaklasiyor. O yuzden her yonden mantiksiz.

Evet ama hiçbir kasaya sığmıyor 360Mm'ler. En azından benim alacağım kasaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı