DeepCool LE520 bağlantısı nasıl yapılır?

GamingX

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanıcı Kılavuzu
Merhaba, şu videoda iki tane CPU_FAN yuvası kullandığını görüyorum. Benim anakartımda yalnızca 1 adet CPU_FAN yuvası var. Bu sıvı soğutucuyu 1 adet 4-pin CPU_FAN ve 3-pin ARGB kontrolcü yuvasına takarak çalıştırabilir miyim? Anladığım kadarıyla 3-Pin ARGB'yi takmak için ikinci CPU_FAN yuvasını kullanıyor, dönüştürücü gibi. Benim Lian Li 205 Mesh kasada zaten ARGB kontrolcü var. Daha önce DeepCool LE/LS/LT serilerini kullananlar söylebilirse sevinirim.

@Şebnem Ferah Hocam dediğim gibi 3-pin'i takmaya yerim var zaten. İkinci CPU_FAN'a neden ihtiyaç duyuyor anlamadım.

@Şebnem Ferah @NetTerminal Anladım. Olmadı FAN yuvası çoklayıcı kablolar var. Onlardan alırım. Okuduğum kadarıyla bir sorun olmuyormuş.

Gücünü farklı kablodan alan bir çoklayıcı alacağım ki yalnızca CPU_FAN yuvasına bağlı kalıp performansı düşürmesin. Benim PSU'da yalnızca SATA çıkışları mevcut, Molex yok. O yüzden şunun gibi bir şey olabilir:

Kasadaki 2 önde, 1 de egzoz fanı için SYS_FAN girişi kullanılıyor, ışıklar için de kasanın kendi ARGB kontrolcüsü. Ben sıvı soğutucuyu tam kapasite kullanmak için bir çoklayıcı arıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…