Herkese selam. Yakın zamanda bir sistem almayı planlıyorum. Bu sistemde de sıvı soğutucu kullanmak istiyorum. Sistemi topladığımda Deepcool'un LE520 RGB 240mm sıvı soğutucusunu seçmiştim. Fakat sonrasında NZXT'nin Kraken 240 AIO 240 mm LCD Display soğutucusu gözüme çarptı. Sistemi ileriye dönük kullanmak istediğimde arada kaldım. Deepcool yeni yeni duymaya başladığım bir marka ancak NZXT'yi soğutma anlamında iyi bir marka olduğunu bildiğimden arada kaldım. Aralarında 2000 küsür lira kadar bir fark var. Bu arada işlemci olarak Ryzen 5 7600 kullanıcağım sistemimde. Sizce aradaki bu fiyat farkına değer mi veya bu yazmış olduğum iki sıvı soğutmadan daha iyi olduğunu söylediğiniz bir sıvı soğutma varsa belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.
LE520 zayıf model, NZXT fiyat performans değil, sıvı soğutma 240 mm alınmamalı, kasa detekliyorsa bunu alın, desteklemiyorsa 240 mm yerine kule tipi soğutma alın.
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.799,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kasa olarak Corsair İCUE RGB 3000D modelini kullanıcağım ve teknik özelliklerine baktığımda 360mm sıvı soğutucu destekliyor. Peki bu önermiş olduğunuz sıvı soğutucuyu Corsair'ın H150 RGB 360mm sıvı soğutucsu ile karşılaştırırsak ne dersiniz ?
İkisi de aynı performansı verir muhtemelen. 2000TL'lik farkı LCD display yüzünden alacaklardır. DeepCool 220watt TDP değerine sahip işlemcilere kadar destek sağlıyor, NZXT'yi bulamadım ama o da aynıdır herhalde. Senin işlemcin ise 75 watt TDP değerine sahip yani ikisi de işini görür.
İkisi de aynı performansı verir muhtemelen. 2000TL'lik farkı LCD display yüzünden alacaklardır. DeepCool 220watt TDP değerine sahip işlemcilere kadar destek sağlıyor, NZXT'yi bulamadım ama o da aynıdır herhalde. Senin işlemcin ise 75 watt TDP değerine sahip yani ikisi de işini görür.