bkryzr Kilopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Merhaba, ben DeepCool LE720 aldım. Anakarttım MSI B450A Pro Max sıvı soğutmayı taktım ama ışıklar yanmıyor. Anakartım RGB desteği yok, ne yapabilirim?
Merhaba, ben DeepCool LE720 aldım. Anakarttım MSI B450A Pro Max sıvı soğutmayı taktım ama ışıklar yanmıyor. Anakartım RGB desteği yok, ne yapabilirim?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 11 Temmuz 2024 #2 Kasanızda kontrolcü bulunuyorsa ona bağlayın ARGB pinini, yoksa ayrıca alabilirsiniz. Anakartta RGB var bu arada, ARGB yok.
Kasanızda kontrolcü bulunuyorsa ona bağlayın ARGB pinini, yoksa ayrıca alabilirsiniz. Anakartta RGB var bu arada, ARGB yok.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.729 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2024 #3 Anakartınızda ARGB yok. Kontrolcü alıp yapabilirsiniz.
bkryzr Kilopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 Kontorlucu var bir tane ama bağlayınca yine gelmiyor dixtuel dedi: Anakartınızda ARGB yok. Kontrolcü alıp yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ardacanci dedi: Kasanızda kontrolcü bulunuyorsa ona bağlayın ARGB pinini, yoksa ayrıca alabilirsiniz. Anakartta RGB var bu arada, ARGB yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl var hangisi oluyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Dosya Ekleri image.jpg 242,3 KB · Görüntüleme: 47
Kontorlucu var bir tane ama bağlayınca yine gelmiyor dixtuel dedi: Anakartınızda ARGB yok. Kontrolcü alıp yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ardacanci dedi: Kasanızda kontrolcü bulunuyorsa ona bağlayın ARGB pinini, yoksa ayrıca alabilirsiniz. Anakartta RGB var bu arada, ARGB yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl var hangisi oluyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 11 Temmuz 2024 #5 bkryzr dedi: Nasıl var hangisi oluyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... İkisi ayrı şeyler fakat bunlara kafa yormanıza gerek yok. bkryzr dedi: Kontorlucu var bir tane ama bağlayınca yine gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kasanın arka tarafında bu tarz bir hub bulunmuyor mu? Bulunmuyorsa ayrıca alabilirsiniz dediğim gibi.
bkryzr dedi: Nasıl var hangisi oluyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Genişletmek için tıkla... İkisi ayrı şeyler fakat bunlara kafa yormanıza gerek yok. bkryzr dedi: Kontorlucu var bir tane ama bağlayınca yine gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kasanın arka tarafında bu tarz bir hub bulunmuyor mu? Bulunmuyorsa ayrıca alabilirsiniz dediğim gibi.
bkryzr Kilopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #6 Bulunmuyor kasam eski biraz bunun linkini atabilir misiniz ardacanci dedi: İkisi ayrı şeyler fakat bunlara kafa yormanıza gerek yok. Kasanın arka tarafında bu tarz bir hub bulunmuyor mu? Bulunmuyorsa ayrıca alabilirsiniz dediğim gibi. Eki Görüntüle 2248670 Genişletmek için tıkla... Bulunmuyor kasam eski biraz bunun linkini atabilir misiniz ?
Bulunmuyor kasam eski biraz bunun linkini atabilir misiniz ardacanci dedi: İkisi ayrı şeyler fakat bunlara kafa yormanıza gerek yok. Kasanın arka tarafında bu tarz bir hub bulunmuyor mu? Bulunmuyorsa ayrıca alabilirsiniz dediğim gibi. Eki Görüntüle 2248670 Genişletmek için tıkla... Bulunmuyor kasam eski biraz bunun linkini atabilir misiniz ?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 11 Temmuz 2024 #7 bkryzr dedi: Bulunmuyor kasam eski biraz bunun linkini atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın öneri için.
bkryzr dedi: Bulunmuyor kasam eski biraz bunun linkini atabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın öneri için.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.586 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 11 Temmuz 2024 #8 Kontrolcünün SATA power'ını bağladınız değil mi? Gücü aldıktan sonra üstündeki düğmelerle kontrol edebiliyor olmanız lazım. SATA power=geniş ucu.
Kontrolcünün SATA power'ını bağladınız değil mi? Gücü aldıktan sonra üstündeki düğmelerle kontrol edebiliyor olmanız lazım. SATA power=geniş ucu.
bkryzr Kilopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #9 Merdt dedi: Kontrolcünün SATA Power'ını bağladınız değil mi? Gücü aldıktan sonra üstündeki düğmelerle kontrol edebiliyor olmanız lazım. SATA Power = geniş ucu. Genişletmek için tıkla... Evet taktım hiç ışık yok anlamadım ve kullandığım kontorulcuyu normal kasanın ARGB fanlarında denedim onları çalıştırıyor.
Merdt dedi: Kontrolcünün SATA Power'ını bağladınız değil mi? Gücü aldıktan sonra üstündeki düğmelerle kontrol edebiliyor olmanız lazım. SATA Power = geniş ucu. Genişletmek için tıkla... Evet taktım hiç ışık yok anlamadım ve kullandığım kontorulcuyu normal kasanın ARGB fanlarında denedim onları çalıştırıyor.