bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #1 Anakartim A620M-H. Denedim daha demin o boruların sonundaki şey tam olmadı. Arkadaşlar ben mi takmadım yoksa anakarttan anakarta değişen bir durum mu bu?
Anakartim A620M-H. Denedim daha demin o boruların sonundaki şey tam olmadı. Arkadaşlar ben mi takmadım yoksa anakarttan anakarta değişen bir durum mu bu?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.485 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #2 Anakartın için uygun takma aparatını kullanman gerekiyor. Doğru aparatı kullandın mı? Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anakartın için uygun takma aparatını kullanman gerekiyor. Doğru aparatı kullandın mı? Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #3 160634 dedi: Anakartın için uygun takma aparatını kullanman gerekiyor. Doğru aparatı kullandın mı? Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Baktım evet bi aparat var ama aparati takınca mesela direk ssd nin oraya gidiyor
160634 dedi: Anakartın için uygun takma aparatını kullanman gerekiyor. Doğru aparatı kullandın mı? Bu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Baktım evet bi aparat var ama aparati takınca mesela direk ssd nin oraya gidiyor
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.485 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #4 @bbnoS SSD'ye değmemesi lazım. Yakın olması sorun olmaz.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #5 Anlamadım 160634 dedi: @bbnoS SSD'ye değmemesi lazım. Yakın olması sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yarın en yakın bigisyarciya götüreceğim bakalım yapicakmi eğer olmazsa iade ederim sogutucuyu
Anlamadım 160634 dedi: @bbnoS SSD'ye değmemesi lazım. Yakın olması sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yarın en yakın bigisyarciya götüreceğim bakalım yapicakmi eğer olmazsa iade ederim sogutucuyu
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.485 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #6 @bbnoS Montajı nasıl yapmaya çalışıyorsunuz? Fotoğraf atma şansınız var mı? Videodaki adımları izlerseniz kolay bir şekilde montajlayabilirsiniz.
@bbnoS Montajı nasıl yapmaya çalışıyorsunuz? Fotoğraf atma şansınız var mı? Videodaki adımları izlerseniz kolay bir şekilde montajlayabilirsiniz.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #7 160634 dedi: @bbnoS Montajı nasıl yapmaya çalışıyorsunuz? Fotoğraf atma şansınız var mı? Videodaki adımları izlerseniz kolay bir şekilde montajlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En son kısımda takıldım o boruyu işlemcinin üstüne takarken vidaları hep geçti boru 160634 dedi: @bbnoS Montajı nasıl yapmaya çalışıyorsunuz? Fotoğraf atma şansınız var mı? Videodaki adımları izlerseniz kolay bir şekilde montajlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yarin bir kere daha deneyeceğim bakalım olacak mı Son düzenleme: 26 Ekim 2024
160634 dedi: @bbnoS Montajı nasıl yapmaya çalışıyorsunuz? Fotoğraf atma şansınız var mı? Videodaki adımları izlerseniz kolay bir şekilde montajlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... En son kısımda takıldım o boruyu işlemcinin üstüne takarken vidaları hep geçti boru 160634 dedi: @bbnoS Montajı nasıl yapmaya çalışıyorsunuz? Fotoğraf atma şansınız var mı? Videodaki adımları izlerseniz kolay bir şekilde montajlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yarin bir kere daha deneyeceğim bakalım olacak mı
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.485 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #8 @bbnoS Uyumsuzluk gibi bir durum olamaz. Doğru parçayı doğru şekilde monte ettiğine emin misin? Vida delikleri uymuyorsa yanlış takmışsındır.
@bbnoS Uyumsuzluk gibi bir durum olamaz. Doğru parçayı doğru şekilde monte ettiğine emin misin? Vida delikleri uymuyorsa yanlış takmışsındır.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #9 160634 dedi: @bbnoS Uyumsuzluk gibi bir durum olamaz. Doğru parçayı doğru şekilde monte ettiğine emin misin? Vida delikleri uymuyorsa yanlış takmışsındır. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak soylr oldu o kafa bölgesini getirdim o kafaya taktığım 2 parçayla anakarttaki vidalar birbirini ge ti yani tam oturmadı Ve evet büyük ihtimalle ben yanlış yaptım yarın kilavuzla beraber yapacağım. 160634 dedi: @bbnoS Uyumsuzluk gibi bir durum olamaz. Doğru parçayı doğru şekilde monte ettiğine emin misin? Vida delikleri uymuyorsa yanlış takmışsındır. Genişletmek için tıkla... Simdi kabloların yerini bulamadım Son düzenleme: 27 Ekim 2024
160634 dedi: @bbnoS Uyumsuzluk gibi bir durum olamaz. Doğru parçayı doğru şekilde monte ettiğine emin misin? Vida delikleri uymuyorsa yanlış takmışsındır. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak soylr oldu o kafa bölgesini getirdim o kafaya taktığım 2 parçayla anakarttaki vidalar birbirini ge ti yani tam oturmadı Ve evet büyük ihtimalle ben yanlış yaptım yarın kilavuzla beraber yapacağım. 160634 dedi: @bbnoS Uyumsuzluk gibi bir durum olamaz. Doğru parçayı doğru şekilde monte ettiğine emin misin? Vida delikleri uymuyorsa yanlış takmışsındır. Genişletmek için tıkla... Simdi kabloların yerini bulamadım
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.485 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #10 @bbnoS Fan bağlantısını CPU fan kısmına pompayı ise pump fan kısmına takacaksın.