DeepCool LS720 360mm alınır mı?

Daha fazla  
7600X ile AK620 kullanıyorum fan sesi rahatsız ediyor. Bu soğutucuya geçmeyi düşünüyorum en iyi soğutuculardan birisi midir? Bir seferlik alıyorum kaliteli bir şey olsun istiyorum?

Son düzenleme:
RGB'nin hiçbir önemi yok. Ben bobin vs. sesi duymak istemiyorum uzun vadede de kaliteden ödün vermeyen sessiz çalışan ürün istiyorum. Bu daha iyiyse bunu alırım. Antec D700 flux kasam.
Bu videoyu izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam sağ olun. Yabancı dil seviyem yeterli değil ama videodan anladığım kadarıyla Arctic daha iyi 2 derece falan. Parça kalitesi ve uzun ömür farkı var mı? Sessizlik vs

Hocam sağ olun. Yabancı dil seviyem yeterli değil ama videodan anladığım kadarıyla Arctic daha iyi 2 derece falan. Parça kalitesi ve uzun ömür farkı var mı? Sessizlik vs.
Hocam benim de İngilizce o kadar iyi değil ama anladığım kadarıyla Artic bir tık daha sessiz. Parça kalite konusunda bayağı sağlamdır bu model ürün sorunlu gelmez ise uzun yıllar götürür.
Bahsettiğim kısım:

Yine de @alihanvardertyok hocamın fikrini almak lazım. LS720 mi yoksa Artics mi alınmalı diye.

Hocam benim de İngilizce o kadar iyi değil ama anladığım kadarıyla Artic bir tık daha sessiz. Parça kalite konusunda bayağı sağlamdır bu model ürün sorunlu gelmez ise uzun yıllar götürür.
Bahsettiğim kısım:

Yine de @alihanvardertyok hocamın fikrini almak lazım. LS720 mi yoksa Artics mi alınmalı diye.

Şimdi biz burada üst seviye AIO arıyoruz. Ülkemizde bazı markalar bulunmadığı içi haliyle Arctic, Lian Li, Corsair NZXT gibi markaları dikkate alıyoruz. E 2020'de de Arctic soğutma ödülü alıp ülkemizde de çok sevildiği için gayet tercih edilir oldu. Lian Li yer yer stok sorunu yaşadı. Corsair'in fiyatları yükseldi. NZXT yine fiyata oranla geçer not alıyordu derken DeepCool'un LS/LT serisiyle alternatif oluşturduğu ortaya çıktı. Nitekim biz DeepCool ile sadece iyi performans almıyoruz. Aynı zamanda Arctic'e oranla bariz şekilde daha ince bir tasarım ve görsellik ediniyoruz. Ben bu açıdan LS720 masada varsa tercih edilir diyorum.

Şimdi biz burada üst seviye AiO arıyoruz. Ülkemizde bazı markalar bulunmadığı içi haliyle Arctic, Lian Li, Corsair NZXT gibi markaları dikkate alıyoruz. E 2020'de de Arctic soğutma ödülü alıp ülkemizde de çok sevildiği için gayet tercih edilir oldu. Lian Li yer yer stok sorunu yaşadı. Corsair'in fiyatları yükseldi. NZXT yine fiyata oranla geçer not alıyordu derken DeepCool'un LS/LT serisiyle alternatif oluşturduğu ortaya çıktı. Nitekim biz DeepCool ile sadece iyi performans almıyoruz. Aynı zamanda Arctic'e oranla bariz şekilde daha ince bir tasarım ve görsellik ediniyoruz. Ben bu açıdan LS720 masada varsa tercih edilir diyorum.

Yani görsellik vs. olmadan hangisi tercih edilmeli peki hocam? Ben bir tık sessiz çalışsın da istiyorum açıkçası. Ben de LS720'den yanayım peki 4K civarı daha iyisi var mıdır?

Yani görsellik vs. olmadan hangisi tercih edilmeli peki hocam? Ben bir tık sessiz çalışsın da istiyorum açıkçası. Ben de LS720'den yanayım peki 4K civarı daha iyisi var mıdır?
Sessizlik dediğiniz şeyi hangi AIO alırsanız alın siz sağlayacaksanız. Full yükte her soğutma ses yapar. Bu bütçede LS720 alınır. 4000 TL'ye çıkmanın bir manası yok. Ayrıca bu kadar kararsızlıkta iyi değildir.

Sessizlik dediğiniz şeyi hangi AIO alırsanız alın siz sağlayacaksanız. Full yükte her soğutma ses yapar. Bu bütçede LS720 alınır. 4000 TL'ye çıkmanın bir manası yok. Ayrıca bu kadar kararsızlıkta iyi değildir.
7500f işlemci kullanıyorum. 3 ay içinde 7800x3d gececeğim. bu yüzden artic 360 mı ls 720 mi arasında kaldım. bana yardımcı olur musunuz? Fiyat farkı benim için önemsiz. Uzun yıllar sorunsuz performansından süphe duymadan kullanmak istiyorum.Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı