DeepCool LS720 fanı ses yapıyor

Eagle_Paw

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha düne kadar sessiz çalışan fanlardan bugün ses geldiğini fark ettim. En sonunda da sıvı soğutmanın en solundaki fanın takıldığını gördüm. Ama etrafında ne takılacak bir kablo ne de herhangi bir parça var. Bir şeye takıldığı bariz belli çünkü fan yavaşlıyor. Diğer ikisi normal.

Merhaba arkadaşlar benim sıvı soğutucudan ses geliyor 65-70 dereceyi bulunca veya daha yüksek derece çıkınca fanlardan ses geliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar benim sıvı soğutucudan ses geliyor 65-70 dereceyi bulunca veya daha yüksek derece çıkınca fanlardan ses geliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben de ne yaptıysam çözemedim. O kadar uğraştım olmadı sonra kendi kendine durdu. Ara sıra tekrar ses yapıp tekrar kesiyor.

Konuyu tekrar gündeme alıyorum fakat araştırırken denk geldim. Bu da benim başıma yeni gelen bir şey oldu. CS2 de falan sorun yok çünkü msi center'dan baktığımda cpu fan kullanımı %85' in üzerine çıkmadıkça o ses gelmiyor. PUBG vb gibi ağır oyunlarda oluyor bu da.

Linki bırakıyorum. Model LS720 SE. Yok mu kronik sorunsuz 360mm önerebilecek?

Not: Sistemi 2023 Aralık ayında toplamıştım. 2 yıl tam dolmadan oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı