DeepCool LS720 SE pompa sesi geliyor

GlassySky

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32gb 6000 mhz
Ekran kartı
5070ti
Anakart
b650m r asus
İşlemci
9700x
Merhaba. Sıvı soğutmayı 15 gün önce aldım. Tüm montaj ve ayarlamaları doğru yapmışım kontrol ettiğimde. Ama hatam varsa söyleyin tabii. Vidalamalar da sıkı. Ama pompa çalıştığı sürece videodaki gibi hafif cızırtı sesi veriyor. Pompayı durdurduğumda ses kesiliyor. Teknik servise gönderdim ve değişim iade kararı verdi. Bugün yeni bir ürün satın aldım ve elime ulaştı. Ama aynı sorun bu üründe de var. Acaba normal bir durum mu hata mıdır? Kasayı sağa sola yatırma işlerini de yaptım ama 2'sinde de işe yaramadı. Rapor sonucu " Teknik Servisimize ulaştırmış olduğunuz aşağıda detayları yazılı cihazınızın tamiri mümkün olmadığından müşteri memnuniyeti anlayışımızkapsamında ürününüz için değişim / iade hakkı tanınmıştır. " şwklindeydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana normal pompa sesi gibi geldi. Bende ASUS rog Ryujin III kullanıyorum bundan daha çok pompa sesi bulunuyor.

Bana normal pompa sesi gibi geldi. Bende ASUS rog Ryujin III kullanıyorum bundan daha çok pompa sesi bulunuyor.
normalse tutucam ürünü. çünkü gönder bekle vs. iş kaybı oluyo o sürede. bide macun yeniliyorum masraf çıkıyor. statik harddisk sesi gibi hafif cızırtı sesi var işte.

Normalse tutacağım ürünü. Çünkü gönder bekle vs. iş kaybı oluyor o sürede. Bir de macun yeniliyorum masraf çıkıyor. Statik hard disk sesi gibi hafif cızırtı sesi var işte.

Vallahi hocam birkaç kişinin daha fikrini alın. Yani normal pompa sesine benzede sanki rulman dağılmış gibi sesde geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodakide sorunluymuş. İsterseniz DeepCool'un redditinede yazabilirsiniz bu sorunu.

Bakalım diğer fikirler ne olacak

şu videoyu da buldum bendekinin aynısı gibi sadece cızırtı tarafı. PWM DC değişikliği çözmedi ama aynı durum

fanı %50 nin altına aldığımda ses kesiliyor ama 50 nin üstünde cızırtı sesi devam ediyor. fan sürekli 3100 rpm de tutuyorum.

Son düzenleme:
DeepCool LT720 kullanıyorum ilk zamanlar bende de bu sesin aynısı vardı daha sonra kasaya bir fan daha ekleyebilmek için kasa içerisinde radyatörün yerini değiştirdim o zamandan beri bu sesi duymuyorum.

DeepCool LT720 kullanıyorum ilk zamanlar bende de bu sesin aynısı vardı daha sonra kasaya bir fan daha ekleyebilmek için kasa içerisinde radyatörün yerini değiştirdim o zamandan beri bu sesi duymuyorum.

Radyatörü dikey konuma alarak mı? Önerilen montaj üst kısma olduğundan üst panele takılı durumda. Yani sizde dikey konumda olduğunda düzeldiyse cihaz içinde kabarcık olma durumundan mı kaynaklı oluyor demek? Sağa sola yatırma işlemleri sonuç vermedi ve servisse gönderdiğimde tamiri mümkün olmayan durum olarak raporladılar ya hava olması durumunu tamir edebilmeleri gerekliydi muhtemelen.

En son çektiğim video duruma ait

Son düzenleme:

Şöyle söyleyeyim radyatör kasanın üst tarafına takılıydı fakat borular kasanın arka tarafına bakıyordu egzoz fanı takabilmek için boruları kasanın ön tarafına bakacak şekilde radyatörün yerini değiştirdim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    16,9 KB · Görüntüleme: 11
  • Ekran Alınt2ısı.PNG
    14,1 KB · Görüntüleme: 20

Bende de tam 2. resimdeki konumda aynı şekilde

Ürünü 3. kez değiştirdim. Son gelen ürün seri numarası da diğerlerinden ileride bir seri numaralı ürün gönderttirdim. Aynı durum bunda da var. Sanki standart çalışma sesi gibi. Yüzde 50 üstünde başlıyor cızırtısı. PWM modda süreekli 3100 RPM de tututyorum. DC mod çözüm olmadı denedim. Sorun olmazsa tutmayı düşünüyorum ürünü. Diğerparçalara zarar verme durumu olmazsa yani. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…