DeepCool LS720 wh vs Lian Li Galahad 360 SL Edition

nMberk

Hectopat
RAM
6000mhz cl36
Anakart
msi b650 edge wifi
İşlemci
r5 7600x
Başlıkta yazdığım gibi beyaz 360mm sıvı soğutma arıyorum bu iki ürün dikkatimi çekti. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bütçem 4000TL. Farklı önerileriniz varsa açığım. LS720 sesli çalışıyor diyenler vardı sese dikkat eden biriyim sizce ne almalıyım? Kasa H7 Flow almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 7600X'e LS720 yeterli. O kadar sesli çalıştığını düşünmüyorum ama Lian Li Galahad 360 SL Edition'da alabilirsiniz.

Konu yeterlilikse sıvı soğutucuya gerek bile yok, ben olsam daha sessiz Arctic lf II tercih ederdim.

Arctic beyaz değil yanlış hocam.

Bence LS720 alınabilir Galahad için ekstra para vermeye gerek yok bence ki çok sesli çalıştığını düşünmüyorum LS720'nin.

Bence LS720 alınabilir galahad için ekstra para vermeye gerek yok bence ki çok sesli çalıştığını düşünmüyorum LS720'nin.

Sağ olun hocam yorumunuz için @Uchiha Shisui @BerkayZ87 sizin de fikirlerinizi merak ediyorum hocam

Bence LS720 alınabilir galahad için ekstra para vermeye gerek yok bence ki çok sesli çalıştığını düşünmüyorum LS720'nin.

Hocam performans olarak LS720 mi daha iyidir galahad mı sizce ya da elinizde bununla ilgili bir kaynak var mı?

Son düzenleme:
Sağ olun hocam yorumunuz için @Uchiha Shisui @BerkayZ87 sizin de fikirlerinizi merak ediyorum hocam

Hocam performans olarak LS720 mi daha iyidir galahad mı sizce ya da elinizde bununla ilgili bir kaynak var mı?
LS720 spesifiğinde yok fakat full fan speed de galahad ve EK elite en iyi sırada yer alıyorlar aşağıdaki videoya göre, aynı kaynağa göre noise normalized (belirli ses seviyesindeki soğutma) kategorisinde arctic lf ii en yüksek performansı gösteriyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak fazlasıyla güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…