Elektronik DeepCool LT520 2599 TL

Makaleler
8
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hem kaliteli hem de ucuz 240mm sıvı soğutma arayanlar için ideal. Son 6 ayın en ucuz fiyatı.
Fiyat 240mm bir sıvı soğutmaya göre güzel, DeepCool kötü bir marka değil fakat yine de bi soğutma performansına bakmak lazım.

Fiyat 240mm bir sıvı soğutmaya göre güzel, DeepCool kötü bir marka değil fakat yine de bir soğutma performansına bakmak lazım.

Bu mesajınızın kime ne faydası var?
Bakmamışsınız, bilmiyorsunuz konuya neden mesaj atıyorsunuz?

Görsel LT720 biliyorum ama LT520 ile hemen hemen aynı performansı veriyor hatta bazı testlerde LT520 LT720'ye göre daha iyi performans veriyor.

1725431833087.png

2.500 lira artık iyi bir 240mm için normal bir fiyat ancak kule tipi soğutucu da bana olur diyen birisi için Thermalright Pearless Assasin veya Phantom Spirit hala daha optimal seçim gibi.

Bu mesajınızın kime ne faydası var?
Bakmamışsınız, bilmiyorsunuz konuya neden mesaj atıyorsunuz?

Görsel LT720 biliyorum ama LT520 ile hemen hemen aynı performansı veriyor hatta bazı testlerde LT520 LT720'ye göre daha iyi performans veriyor.

Eki Görüntüle 2302075
Nerden geliyor kral bu kin? Fikrimi belirtmek istedim çünkü zamanında kötü bir sıvı soğutma alarak hata yaptım. İkinci el olarak bedava denecek bir fiyata verdim. Bunu yazmanız neyi dğiştirdi? Görselin LT520 halini bulamıyorsanız hiç atmayın hocam siz de gereği yok. Konuyla alakasız görsel paylaşmayın.

Nerden geliyor kral bu kin? Fikrimi belirtmek istedim çünkü zamanında kötü bir sıvı soğutma alarak hata yaptım. İkinci el olarak bedava denecek bir fiyata verdim. Bunu yazmanız neyi dğiştirdi? Görselin LT520 halini bulamıyorsanız hiç atmayın hocam siz de gereği yok. Konuyla alakasız görsel paylaşmayın.
4. nesil DeepCool'un pompası, Intel'in en güçlü CPU'larını evcilleştirmek için gereken iyileştirmeleri getiriyor ve LT520, güç sınırları kaldırıldığında 288W'ı idare ederek iyi iş çıkarıyor. Bu performans, Arctic'in Liquid Freezer 360 ve MSI'nin MAG CoreLiquid P360'ına benziyor - ancak 109 USD gibi daha ucuz bir fiyat etiketi ile geliyor. DeepCool'un AIO'sunun tek dezavantajı, diğer soğutuculardan biraz daha yüksek sesle çalışmasıdır - ancak kelimenin tam anlamıyla gürültülü değildir.

Ortalamanın üzerinde değer ve toplam soğutma performansının birleşimi için DeepCool'un LT520'sine Gümüş Seviye Ödülü veriyoruz.

Sizi tatmin etti mi?

4. nesil DeepCool'un pompası, Intel'in en güçlü CPU'larını evcilleştirmek için gereken iyileştirmeleri getiriyor ve LT520, güç sınırları kaldırıldığında 288W'ı idare ederek iyi iş çıkarıyor. Bu performans, Arctic'in Liquid Freezer 360 ve MSI'nin MAG CoreLiquid P360'ına benziyor - ancak 109 USD gibi daha ucuz bir fiyat etiketi ile geliyor. DeepCool'un AIO'sunun tek dezavantajı, diğer soğutuculardan biraz daha yüksek sesle çalışmasıdır - ancak kelimenin tam anlamıyla gürültülü değildir.

Ortalamanın üzerinde değer ve toplam soğutma performansının birleşimi için DeepCool'un LT520'sine Gümüş Seviye Ödülü veriyoruz.

Sizi tatmin etti mi?
Neden benim üzerime geliniyor ben hala anlamış değilim ben tecrübem üzerine insanlara tavsiye verdim. Kötü olduğuna ya da yetersiz olduğuna dair bir şey yazmış mıyım? Komik adamsınız dostlar.

Neden benim üzerime geliniyor ben hala anlamış değilim ben tecrübem üzerine insanlara tavsiye verdim. Kötü olduğuna ya da yetersiz olduğuna dair bir şey yazmış mıyım? Komik adamsınız dostlar.

Ürünle alakalı bilginiz olmadığı halde yorum yapmak için yorum yapmışsınız. Elinizin altında internet var LT520 review yazsanız zaten çıkacak. Biz bunu paylaşırken zaten yapıyoruz. Konuyu açarken kaliteli ve ucuz diye yazmışım zaten. Performansa bakmak lazım demek yerine performansı nasıl derseniz birisi kaynak paylaşır veya bilgilendirir. Bakmak lazım demek üşengeçlik yani. Üstünüze gelen yok sadece araştırmak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden geliyor kral bu kin? Fikrimi belirtmek istedim çünkü zamanında kötü bir sıvı soğutma alarak hata yaptım. İkinci el olarak bedava denecek bir fiyata verdim. Bunu yazmanız neyi dğiştirdi? Görselin LT520 halini bulamıyorsanız hiç atmayın hocam siz de gereği yok. Konuyla alakasız görsel paylaşmayın.

1725506913621.png

Ürünü zamanında yeterince araştırıp almıştım.
Ks de yeterli mesaj atmış zaten.
Şu an konuya yardımcı olmayacak fikirlerini soran biri için vakit harcayamam dostum. İyi sosyaller.
Bilmediğiniz konularda bilgisiz fikirlerinizi ortaya saçıp konuyu boş yere meşgul etmezsen iyi olur.
Gidip konu açabilirsin böyle bir durumda. Açılan konuları mahvetme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı