DeepCool LT520 mi daha iyi yoksa ASUS ROG STRIX LC II 120 mi?

Widnees

Picopat
Daha fazla  
Merhaba kendi sistemimi topluyorum ve Ryzen 5 7600 işlemci kullanacağım. Bu işlemci için iki sıvı soğutucu arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim ya da sizin önereceğiniz başka bir sıvı soğutucu var mı (bütçem 4K)?

Hocam bir konuda görmüştüm DeepCool için konuşuyorum sesli çalıştığını söylemişti haberiniz olsun.

LT520 uğultu ve ses şikayetleri fazla. Deepcool humming yazarsanız bolca şikayet çıkar. ROG STRIX çok pahalı hem de 120mm alınmaz.
Attığım model lt serisiyle aynı performansı veriyor ve daha sessiz.
Aynı modelin 360mm versiyonu.

Tom'un Donanım Kararı​

Enermax'ın Liqmaxflo 360'ı makul bir fiyata en üst düzey soğutma performansı ve düşük gürültü seviyeleri sunar. Bu AIO ile yanlış gidemezsiniz.

Artıları​

• +
    Düşük gürültü seviyeleri
  • +
    Harika soğutma performansı
  • +
    Kullanıcı hizmeti dostu
  • +
    Uygun fiyat

Eksileri​

• -
    VRM fanı pompa hızına bağlıdır

Radyatörden kaynaklı. Enermax normal radyatörler gibi değil. Arctic ile aynı kalınlıkta. 38mm radyatör kalınlığı var.
Başka test atayım hatta. Enermax, DeepCool LT720'den daha fazla puan almış.
Enermax 1800RPM 80.2 derece DeepCool 2300RPM 80.7 derece. Fanlar daha az dönerek daha aynı soğutmayı sağlıyor. Fan seside DeepCool'dan daha düşük. Fiyatı da daha uygun. En F/P sıvı soğutma bu şu an.

Son düzenleme:
Kasam FSP CMT 591m 850W yaptığım araştırmada 360mm destekliyor ama gene de kesin bilgi için soruyorum montajı ben edeceğim de hazır sistem sıvı soğutma seçeneklerin de bu marka yok çünkü.

Evet öyle düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…