DeepCool LT720 Sıvı soğutmayı Corsair 4000D kasanın önünde kullanmak

Forza06

Decapat
Almayı düşündüğüm sıvı soğutucu DeepCool LT720 360mm modeli, kasamın önüne takmayı düşünüyorum 360mm destekliyor ancak takmakta bir sorun olur mu veya sıvı soğutmaya bir zararı var mıdır? DeepCool LT520 modelini almak daha mı mantıklı? DeepCool LT520 ve DeepCool LT720 arasında 250 TL civarında bir fiyat farkı var.
Sistemimdeki parçalar şunlardır:
  • Kasa: Corsair 4000D.
  • Anakart: B550-Plus
  • İşlemci: Ryzen 5 5600X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa nerden hava alcak hocam?

Benim düşüncem doğru bir kurulum için. Soğuk havayı önden alıp üstten ve arkadan ısınan havayı tahliye etmesi şeklinde. Radyatörünüzü üst kısma konumlandırıp, fanlarınızı havayı dışarıya verecek şekilde konumlandırmanız doğru bir tercih olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
@arandur Milyonlarca kişi bu şekilde kullanıyor. Kasanın ölmesi gibi bir şey yok.
O milyonlarca kişi alttan ya da yandan hava desteği alıyor olabilir.. Milyon ne abi bu arada, televizyon yayını gibi . Ben düşüncemi söyledim, sen bilirsin.

Aynı kasa ile aynı soğutucuyu kullanıyorum. Kasa radyatörün takılı olduğu yerden gayet hava alabiliyor. Radyatörün hava akışını engellemesi gibi bir durum yok. Sadece montaja başlamadan önce üstteki fan slotlarından ön tarafa yakın olan yerde fan varsa onu sökün çünkü montajı zorlaştırıyor. 5800x3D ile kullanıyorum Cinebench'de 65-70 arası, oyun oynarken de 45-55 arası sıcaklıklarda dolaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…