Deepcool Matrex 55 RGB Aydınlatma Kablo Bağlantısı Nasıl Yapılır?

arslankaan99

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Freelancer
Herkese selam. Dün bilgisayarımı nihayetinde topladım. Yalnız ufak bir şey kaldı geriye o da kasanın RGB şeridini anakart üzerinden kontrol edebilmek. Bunun için kasadan çıkan kablo ve anakart'taki giriş yeri farklı yardımcı olur musunuz?
Not: Deepcool Matrex 55 Kasa
Gigabyte B450 Aorus Elite Anakart

IMG_20190927_165941.jpg
IMG_20190927_165816.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm çok basitmiş dostum, main yazılı bantlı kabloyu söküp, main yazılı kısmını doğru şekilde 12V rgb pinine takıcaksın. Kablo soketi üzerindeki ok 12V pinine denk gelicek.

MATREXX_55_PDF.pdf

Bu sana yeterli yardımı sağlayacaktır.
Daha sonra kablo kalabalığından kurtulmak için ön paneli söküp sarı uyarılı kabloyu ve bantlı kablonun çipe bağlı kısmını çipten sökebilirsin. Derin düşünmene gerek yok hiç. :D

Çözüm çok basitmiş dostum, main yazılı bantlı kabloyu söküp, main yazılı kısmını doğru şekilde 12V rgb pinine takıcaksın. Kablo soketi üzerindeki ok 12V pinine denk gelicek.

MATREXX_55_PDF.pdf

Bu sana yeterli yardımı sağlayacaktır.
Daha sonra kablo kalabalığından kurtulmak için ön paneli söküp sarı uyarılı kabloyu ve bantlı kablonun çipe bağlı kısmını çipten sökebilirsin. Derin düşünmene gerek yok hiç. :D
Çok teşekkürler hocam eve geçtiğimde yapıcam bende. Vaktinizi ayırdığınız ve en önemliside beni hatırlayıp döndüğünüz için çok minnettarım.

Ne demek kardeşim :D
Satıcı yeterli bilgiyi vermeyince devreye bizim gibi bodoslama dalan yamyamlar giriyor :D
Şu anda sistemi kullanıyorum ve Rog b450-f anakart ile sorunsuz çalışıyor. Ancak ayrı bir bileşen olarak değil anakartın bir parçasıymış gibi gözüküyor. Sync için sorun yaratıcağını sanmam. Ve anladığım kadarıyla şeridi FPS oyunlarında can barınla eşleyebiliyorsun. Denemeni şiddetle öneririm. CSGO gibi yaygın oyunlarda çok kullanışlı hale getirebilirsin 👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı