DeepCool matrexx 40 alınır mı?

MORTEUX

Decapat
Daha fazla  
Selam, Azerbaycan'da yaşıyorum, o yüzden de Türkiye'den olan kasaları önermeyin. Bu kasaya odaklanacak olursak iyi mi kötü mü?
Yoksa onun yerine 300TL de koyup DeepCool CC560 mı alayım? Cevaplarınızı bekliyor olacağım. Not: Matrexx 40 fiyatı 1400TL, DeepCool CC560 fiyatı 1700.

Son düzenleyen: Moderatör:
Noldu hocam aldın mı kasayı? Bende matrex 40 düşünüyorum.

Noldu hocam aldın mı kasayı? Bende matrex 40 düşünüyorum.
CC560 aldım hocam, valla sebebini hatırlayamıyorum, galiba ucuzdu diye almışdım :d. Ancak kasadan çok memnunum, gerek soğutması gerek de içinin büyük olması açısından 10 numara benim için.

CC560 aldım hocam, vallahi sebebini hatırlayamıyorum, galiba ucuzdu diye almıştım :d. Ancak kasadan çok memnunum, gerek soğutması gerek de içinin büyük olması açısından 10 numara benim için.

Vallahi soracağım o zaman ellerinde CC560 var mı diye, yoksa matrex 40 alacağım mecbur ama sıkıntı çıkacağını pek sanmıyorum. Teşekkürler cevabınız için.

Vallahi soracağım o zaman ellerinde CC560 var mı diye, yoksa matrex 40 alacağım mecbur ama sıkıntı çıkacağını pek sanmıyorum. Teşekkürler cevabınız için.
Evet hocam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, zaten kasa seçiminde ahım şahım farklar olmuyor bu bütçeler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…