Elektronik DeepCool morpheus e-ATX white ARGB mesh kasa 5.688TL

Çok pahalılar btf kasalar şu anda. Bende geleceğe yönelik uyguna premium beyaz sistem toplama çabasındayım. Bu kasanın iç hacmi ve özellikleri gelecekte de bana uygun olacağı yönünde diye çektim hemen bir tane. Seneye felan yeni kasa toplayacaksanız btf sistemleri takip edebilirsiniz. Şu an alınacak gibi değil çok pahalı.

Beyaz olanı tükendi, siyah kasa linki: https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...red-glass-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50192

Son düzenleme:
Çok pahalılar btf kasalar şu anda. Bende geleceğe yönelik uyguna premium beyaz sistem toplama çabasındayım. Bu kasanın iç hacmi ve özellikleri gelecekte de bana uygun olacağı yönünde diye çektim hemen bir tane. Seneye falan yeni kasa toplayacaksanız btf sistemleri takip edebilirsiniz. Şu an alınacak gibi değil çok pahalı.

Beyaz olanı tükendi, siyah kasa linki: https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...red-glass-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50192

Sinerji'de 4500TL bandında Cooler Master Masterbox 600 arkadaşım. Btf kasa aynı zamanda 3X 140mm Sickleflow ARGB fan önde, 1 adet 120mm CF Master fan arkada kasada montajlı şekilde geliyor. Kasa'da 420mm radyatör desteği bile var. Yani DeepCool kasaya bu parayı vereceğime 4500TL fiyata Cooler Master alır geleceğe yatırım yaparım ve ekstra fan bile almam kasa için.

Kaldı ki ben ASUS TUF GT 302 ile Masterbox 600 arasında gidip geliyorum. Masterbox 600 arkadaşıma aldım. Daha doğrusu kendime almıştım oda bilgisayar toplayalım bana dedi aynı gün kasayı ona sattım daha kutusunu açmadan. Bende şimdi gidip aynısını mı alsam yoksa ASUS TUF GT 302 mi alsam arada kalmış durumdayım. Masterbox 600 Link'i aşağıda.

MasterBox 600

Sinerji'de 4500TL bandında Cooler Master Masterbox 600 arkadaşım. Btf kasa aynı zamanda 3X 140mm Sickleflow ARGB fan önde, 1 adet 120mm CF Master fan arkada kasada montajlı şekilde geliyor. Kasa'da 420mm radyatör desteği bile var. Yani DeepCool kasaya bu parayı vereceğime 4500TL fiyata Cooler Master alır geleceğe yatırım yaparım ve ekstra fan bile almam kasa için.

Kaldı ki ben ASUS TUF GT 302 ile Masterbox 600 arasında gidip geliyorum. Masterbox 600 arkadaşıma aldım. Daha doğrusu kendime almıştım oda bilgisayar toplayalım bana dedi aynı gün kasayı ona sattım daha kutusunu açmadan. Bende şimdi gidip aynısını mı alsam yoksa ASUS TUF GT 302 mi alsam arada kalmış durumdayım. Masterbox 600 Link'i aşağıda.

MasterBox 600
BTF olması dışında Deepcool her açıdan döver bu kasayı hocam. Ek bayağı fan lazım doğru ama o da 420 MM fanla geliyor.

MasterBox 600
Evet bunun fiyatı iyiymiş. Ben iç hacim ve lcd ekran + riser kit içeriği bakımından yinede deepcooldan devam edeceğim. Amacım iç hacmi geniş, uzun yıllar kullanabileceğim bir sistem kurmak. Ayrıca arctic 420mm radyatör kullanacağımdan morpheus ya da muadil büyük kasalardan kullanmam gerekiyor. Radyatör üste takmak istiyorum. Kasa içindeki havayı üstten alması benim için önemli. Öne takmayı düşünmüyorum. Hava sirkülasyonu benim kurguladığım şekilde olmaz ise içim rahat etmiyor. Dediğim arkadan girişli anakart yuvası olan kasalar daha çok gelecek odaklı evet ancak anakart çeşitleri vs de şu an çok az. Düşünenler bunları da değerlendirerek almalı.

Arkadaşlar btf uyumlu kasa alın bu saatten sonra. Tüm anakart markaları ve kasa markaları anakartın bağlantı noktaları arkaya uyumlu modeller üretmeye başladı ve geleceğin standartı olacağı net. Çok fazlalaştı sayıları. Bu kasa güzel bir kasa ama anakartın bağlantı noktaları arkada olan btf desteği yok.

Sıfırdan kasa alacak olanlara kesinlikle btf modeller öneririm. ASUS, Cooler Master bu işe girdi, Lian Li modelleride geliyor. İllaki DeepCool'da çıkartır yakında.
Aynı fikirdeyim. Ekstrem indirimler olmadığı sürece uzun soluklu, ilerde güncelleyip devam edilmek istenen sistemlerde kesinlikle BTF uyumlu kasalar tercih edilmeli. Kaldı ki mevcut sistemler kasalarını yenilemek isteyenler de BTF kasalar alabilir, çoğu BTF kasa mevcut anakart ve kablolamayı destekliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı