DeepCool PF 500 nasıldır?

Oktay01

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. DeepCool PF 500 bu sistem için yeterli midir? Kullanıldığımda PSU sıcak hava üflüyor acaba bir sorun olur mu?

ASUS Prime B450M K II.
R5 3600X.
Sapphire RX 580.
8+8 RAM.

Bence DeepCool degilde güzel bilindik magazalardan en kötü 500W 80 Plus güç kaynagı alabilirsin.
MSI MAG A500DN 80 Plus Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, MSI Güç Kaynağı modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da - 2 kanal biri ekran kartına biride işlemci vs gidiyor bunlarda herhalde.

Bende bunun RGB'siz modeli 500W sıkıntı hiç cekmedim 15 16 ay oldu. Bir fanı degişti herhalde.
MSI MAG A550BNL 550W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da önerimde budur.

Deepcool'u kötüleyip Rampage önermişsin. Deepcool gayet bilindik bir marka. Ayrıca attığın bütün PSU'lar overpriced.

Deepcool'u kötüleyip Rampage önermişsin. Deepcool gayet bilindik bir marka. Ayrıca attığın bütün PSU'lar overpriced.
Kullanmaya devam ede bilirmiyim? Azerbaycan'da yaşıyorum iade edeceklerini düşünmüyorum yarın getir bakalım dediler sadece

Geri alırlarsa NZXT C750 Bronze'a bakabilirsiniz. Almazlarsa ikinci elde satışa koyun. Öyle kötü bir PSU değil. Kullanmanızda sakınca yok.
Ülkemizde ikinci el PSU satışı neredeyse yok koysam bile hiçkim almaz
Yarın bir sorun çıkmazsa böyle kullanmaya devam edeceğim umarım birşey olmaz

Ülkemizde ikinci el PSU satışı neredeyse yok koysam bile hiçkim almaz
Yarın bir sorun çıkmazsa böyle kullanmaya devam edeceğim umarım birşey olmaz
Eğer yaşadığınız yerin elektriği düzgünse hiçbir şey olmaz. Topraklamasız bir dairede veya bir yerde yaşıyorsanız değişmenizi öneririm.

DeepCool'u kötüleyip Rampage önermişsin. DeepCool gayet bilindik bir marka. Ayrıca attığın bütün PSU'lar overpriced

DeepCool'u kötülemedim. Sen uyduruyorsun bunu. Ben sadece bilindik markaları alın dedim. Arkadaşın sistemine yetecek güzel PSU'larda önerdim. 22x12 amper GPU 22x12 amper CPU güc veren bir MSI PSU önerdim. PSU'da kalite ve uzun garanti önce gelir EVGA500W W2 vardı mesela kalktı piyasadan 500W civarı sıkıştı birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…