Çözüldü DeepCool PF650 PSU'da coil whine sesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MordoOfficial

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B450M-K II
Amd Ryzen 7 5700x
MSI Radeon RX6700 XT Mech 2x 12G
32GB 3600Mhz DDR4
RAM
Team T-force 32gb (2x16) 3600mhz CL18
İşlemci
Ryzen 7 5700x
Merhaba yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullandığım DeepCool PF650 güç kaynağımda 2 gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu. 2 gün önce sistem açıkken elektrik gitti ve sanırım ondan beri çok rahatsız edici bir çınlama yapıyor. Coilwhine normalde kafaya takmam ama bu takılmayacak gibi değil. Odaya girilmiyor, beynimin içi çınlıyormuş gibi hissediyorum. Acaba PSU mu bozuldu diye düşünmüyor değilim. Sistem kapalıyken, açıkken, yükteyken de geliyor ses. PSU'nun fanı dönmezken de geliyor yani. Acaba yok mu bir çözümü yeni PSU almak da istemiyorum şu an.

Çözümü belki parça değişimi olabilir ama iade edin kusurlu ürün.

Eğer sesin PSU'dan geldiğine eminsen sisteminin güvenliği için acilen kurtulmanı öneririm.
Anladım hocam kartı vs yakmadan kurtulayım o zaman hemen yeni psu alalım madem tavsiye var mıdır

Aynı PSU'ya sahibim. Bu çınlama sesi bende de birkaç ay önce oluşmuştu. Geçen hafta PSU yandı :D PF650 sorunlu bir PSU, pek bulaşmamak lazım.

Cooler Master'ya da Corsair tercih edilebilir.

Aynı PSU'ya sahibim. Bu çınlama sesi bende de birkaç ay önce oluşmuştu. Geçen hafta PSU yandı :D PF650 sorunlu bir PSU, pek bulaşmamak lazım.
Aslında alırken forumda güzel dediler konu da açmıştım psu alırken ama maalesef yaşadık böyle bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı