DeepCool PK550D güç kaynağı iki farklı sistemi bozdu

tugnuri

Decapat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450M A Pro Max Ana Kart
256 GB M2 SDD
1 TB Toshiba P300 7200 RPM HDD
QUADRO BATTLE RX5-N 35987 Kasa
MSI GeForce GTX 1650 GAMING X
Meslek
Öğrenci
RAM
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600
Merhaba. N11 üzerinden 28 Ağustos tarihinde buradaki öneriler üzerine bu güç kaynağını aldım. Dün elime ulaştı. Bugün en son parçam olan işlemcim de elime ulaşınca bilgisayarcıya götürdüm. Daha sağlam bağlantı yapabileceği için. Fakat güç kaynağı arızalı imiş. Bunu ne ben ne bilgisayarcım fark etti başta. Anakart sorunlu sandık. Meğer PSU anakartı bozmuş. Üstelik ekran kartımda görüntü vermiyor artık. Zaten anakartın ekran kartını yakması mümkün gelmedi. Bu yüzden PSU'yu denemeye karar verip (aptallık edip) eski PC'm olan Dell Optiplex 755'e bağladım. Fakat PSU onu da yaktı... Artık açılmıyor. PSU'dan yanık kokusu geliyor. Ana kartım ve ekran kartımdan da yanık kokusu geliyor. Şu an diğer ürünlerim hasarlı mı bilmiyorum. Yeni kasamda hasar gören ana kartım MSI B450M-A Pro Max, ekran kartım ise MSI GTX 1650 Gaming X.
İthalatçı firma arena bilgisayar imiş. Ürün garantili ürün. Zararımı tazmin ederler mi? Yoksa sadece kendi ürünlerini mi değişirler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…