Öncelikle beni yanlış bilgi verme sebebi ile ile cezalandırmanızı kesinlikle kabul etmiyorum. Yazdığım mesajda 'bence' kelimesini kullandım. AMD kartlardaki ani voltaj ve frekans yükselmesi problemlerinden falan bahsetmeyeceğim bile.
Bende aynı ekran kartı var ve 550W+80 PSU ile cihazın aniden kapanması ve ekran kararması sorunları ile karşılaşmıştım.
Çözüm olarak 750W bir PSU'ya geçtim sorunum çözüldü. Ben burada 'bence' diyerek şahsi fikrimi belirttim fakat hatalı bilgi diyerek beni cezalandırdınız, buyurun AMD kendi sitesinde ne diyor bakalım;
Burada kendisi minimum 650W diyerek zaten belirtmiş.
Ben 550W için çalıştırmaz falan demedim zaten, '550W 6700XT ile asla kullanmazdım şahsen, 750W aldım 80+Gold.' aynen bunu yazdım.
@Recep Baltaş @Ali Güngör değerli büyüklerimiz konuyu incelerse çok mutlu olacağım.
Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum, destek ekibine yazıyorum kimse yardımcı olmuyor. Ceza alacaksam bile bu forumu ilk açıldığından beri takip eden bir okurunuz olarak sizin ellerinizden ceza almak istiyorum, size karşı, sizden ne gelecekse ben razıyım, saygılar.