DeepCool PN1000M güç kaynağı alınır mı?

Ahmet1299

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese, ben DeepCool 1000W PN1000M 80+ Gold tam modüler ATX 3.1 PCI-e 5. Gen5 güç kaynağını almayı planlıyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair gibi markalar tercih edin.

adam ne sormuş millet ne diyor bu çok bilmiş insanlar keşke yok olsalar. Ben aldım dün kardeşim güzel içinde japon üretimi parçalar var kaliteli cihaz.

Adam ne sormuş millet ne diyor bu çok bilmiş insanlar keşke yok olsalar. Ben aldım dün kardeşim güzel içinde Japon üretimi parçalar var kaliteli cihaz.

Boşuna demiyorum ENERMAX alın diye. Sırf Japon kondansatör ibaresi var diye bir PSU'ya alınabilir demeniz çok yanlış. O sadece bulk kapasitörler için geçerli. Filtrelemede ChengX dediğimiz Çin malı kalitesiz kapasitörlerde mevcut. Hatta şu şekilde diyeyim filtrelemede Japon kondansatör yok. Çin ve tayvan meşeii'li hepsi. PSU alırken sadece ona göre karşılaştırma yapılmaz.

Son düzenleme:
yav
hocam biz bunu aldık iyi mi kötü mü diyoruz gelmiş enermax al diyorsun bunun neden alınmaması gerektiğin ismöylemiyorsun. 1200w lık psu ile 1000w psu yu karşılaştırıyorsun. bunu almama sebeplerimiz ne ? söylediğinde ne varda bunda yok cevap veremiyorsun.

Fiyat? Zaten neredeyse her PSU alınabilir durumda. Genellikle tek bakılan şey fiyat olur; aynı fiyata daha iyi bir PSU varsa DeepCool alınmaz, bu kadar basit. Enermax hem daha kaliteli hem de daha yüksek watt veriyor. Bunları aynı fiyata yapıyor. Hatta isterseniz buraya tonla kaynak da paylaşabilirim, bakarsınız.

ne fiyat ? 5200 e deepcool aldım ? fiyat dışında neyi iyi bunun ? 1000w da 999,6w güç veriyor deepcool bu düşük mü ? bilginiz varsa paylaşın fiyat miyat demeyin.

Ne fiyat? 5200'e DeepCool aldım? Fiyat dışında neyi iyi bunun? 1000W da 999, 6W güç veriyor DeepCool bu düşük mü? Bilginiz varsa paylaşın fiyat miyat demeyin.

3 5 yıl sonra filtrelemedeki ChengX'ler patlayıp PSU kullanılmaz hale gelince anlarsınız. Tamir ettirmeniz gerekir.

Gördüğün gibi filtrelemedeki kondansatörler Japon menşeii'li. Nippon chemi con ve rubycon ZLH serisi karışımı. Elektrolitiklerde aynı şekilde.
Ripple değerleri aynı Watt değerinde DeepCool'da daha fazla. Yani bu kadar fark zaten pek bir şeyi etki etmez.
DeepCool:

ENERMAX:

ENERMAX'daki bulk kapasitörler daha fazla kapasitansa sahip. Yani hold_UP süresi yüksek ihtimalle daha uzun.

Bu yorumu yaptığımda DeepCool 5800TL seviyesindeydi. Yani alınmasının pek bir anlamı yoktu.

Son düzenleme:
"ChengX kondansatörler 3–4 yıl sonra patlar."

Kahin misiniz bunu söyleyebiliyorsunuz ?
Enermax’ın Japon kondansatör kullanması avantaj ama bu PSU kalitesinin tek ölçütü değil. Ayrıca Deepcool dada bu kandansatörler mevcut. Oda japon. DeepCool ripple değerleri güvenli seviyede, ayrıca daha güncel ATX 3.1 / PCIe 5.1 standardına sahip. Benim sistemim 600W civarı çekiyor, 1200W gereksiz ve pahalı. Yani Enermax kağıt üstünde daha premium gözükse de pratikte DeepCool daha mantıklı ve geleceğe dönük tercih.

bana gelmiş 1000w lık psu ile 1200w psu karşılaştırıyorsunuz. 5200E 1000W deepcool aldım. Bana bu mantıklı geldi. Sanki deepcool piyasanın en kötüsü gibi yorum yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…