DeepCool AG620 120mm Intel(1700)-AMD Uyumlu Hava Soğutma fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
DeepCool AG620 120mm Intel(1700)-AMD Uyumlu Hava Soğutma fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
hocam kasamın hava sirkülasyonu biraz az o yüzden sıvı soğutma arıyorum ilerde işlemci yükseltmesi de yapabilirim o yüzden. 2-2.5k bandına önerebileceğiniz sıvı soğutucu var mıdır?
Hocam kasamın hava sirkülasyonu biraz az o yüzden sıvı soğutma arıyorum ileride işlemci yükseltmesi de yapabilirim o yüzden. 2-2.5k bandına önerebileceğiniz sıvı soğutucu var mıdır?
hocam 5600 için hava soğutucu yeterli biliyorum fakat kasanın ön tarafı mesh değil ondan dolayı sıvı soğutucuya yöneldim.
kasam da bu. Buna en uygun soğutucu ne bilemedim
değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam biliyorum 5600 için hava kafi fakat göreceğiniz üzere kasa mesh değil hava sirkülasyonu yeterli düzeyde olmayabilir öneriniz var mıdır ? Amazon.com.tr
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam biliyorum 5600 için hava kafi fakat göreceğiniz üzere kasa mesh değil hava sirkülasyonu yeterli düzeyde olmayabilir öneriniz var mıdır? Amazon.com.tr