Deepcool Tesseract SW Siyah Mid Tower Kasa İncelemesi

Konu hortlatmak gibi bir şey söz konusu değil. Bu konu inceleme konusu. Montajı çoktan yaptım. Montajda hiçbir zorluk yaşamadım. Gayet rahat şekilde montajı yaptım. Bu kasa hakkındaki tek olumsuz düşüncem fanları. Fanlar biraz kalitesiz gibi, CM Sickleflow takınca ayrıyetten kasaya aradaki farkı bariz hissediyorum.

Öncelikle hayırlı olsun. Bu kasanın yanı kapalı olanı bende var fiyatına oranla kalitesi yeterli diyebilirim montaj konusunda sadece arkadaki kablo dolaşımı çok az daha geniş olabilirmiş ancak bu bir sorun teşkil etmiyor kasa için çok fazla bütçe ayırmayan ve havadar bir kasa isteyen herkese önerebilirim. Pahalı gaming kasalar kadar gösterişli olmasada ben sadeliği sevdiğim için çok hoş bir kasa diyebilirim.

Forumda ve Türkiye'de alan ilk kişiyimdir hiç tereddüt etmedim çünki çok asaletli duruyordu ve gerçekten sağlam bir kasa olduğunu gördüm, hava akışıda çok iyi içerde hiç hava sirkülasyonu durmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…