darth tenebrous Femtopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #11 683019 dedi: Arkadaşlar hesabı bu konu için açmıştım asıl hesabım budur buradan cevaplayayım. Galerime eriştiği için şüphe ettim. kapadım direkt siteyi olduğunu görünce Genişletmek için tıkla... Güvenlik sorunu vesaire oluşmaz. En nihayetinde GTA Online karakteriyle yaptığınız şeyi kim ne yapsın hocam, Allah aşkına. Bu tür pisliklerden uzak durun yeterli.
683019 dedi: Arkadaşlar hesabı bu konu için açmıştım asıl hesabım budur buradan cevaplayayım. Galerime eriştiği için şüphe ettim. kapadım direkt siteyi olduğunu görünce Genişletmek için tıkla... Güvenlik sorunu vesaire oluşmaz. En nihayetinde GTA Online karakteriyle yaptığınız şeyi kim ne yapsın hocam, Allah aşkına. Bu tür pisliklerden uzak durun yeterli.
6 683019 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 75 1 Eylül 2024 #12 darth tenebrous dedi: GTA Online karakteriyle yaptığınız şeyi kim ne yapsın hocam, Allah aşkına. Bu tür pisliklerden uzak durun yeterli. Genişletmek için tıkla... Sırf merak insanı çok kötü yerlere götürebiliyor üstüne ergenlik üstüne kötü arkadaş çevresi.
darth tenebrous dedi: GTA Online karakteriyle yaptığınız şeyi kim ne yapsın hocam, Allah aşkına. Bu tür pisliklerden uzak durun yeterli. Genişletmek için tıkla... Sırf merak insanı çok kötü yerlere götürebiliyor üstüne ergenlik üstüne kötü arkadaş çevresi.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.904 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #13 Quunix dedi: Paylaşmadığı sürece kimse öğrenmez. Genişletmek için tıkla... Tamam da işlemi kendi localinde gerçekleştirmemiş ki? Kullandığı site hem yüklenen, hem de oluşturulan fotoğrafa erişim sağlayabilir, kimin hangi IP'den ne zaman yüklediğini kaydedebilir. İnternetteki her siteye çok güvenmeyin.
Quunix dedi: Paylaşmadığı sürece kimse öğrenmez. Genişletmek için tıkla... Tamam da işlemi kendi localinde gerçekleştirmemiş ki? Kullandığı site hem yüklenen, hem de oluşturulan fotoğrafa erişim sağlayabilir, kimin hangi IP'den ne zaman yüklediğini kaydedebilir. İnternetteki her siteye çok güvenmeyin.
Osman58erd Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 227 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #14 Bundan sonra girmeyin sorun olacağını sanmıyorum.
Quunix Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #15 tempZ dedi: Tamam da işlemi kendi localinde gerçekleştirmemiş ki? Kullandığı site hem yüklenen, hem de oluşturulan fotoğrafa erişim sağlayabilir, kimin hangi IP'den ne zaman yüklediğini kaydedebilir. İnternetteki her siteye çok güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... Kullandığı kimin üzerinde uyguladığını nereden anlayacak?
tempZ dedi: Tamam da işlemi kendi localinde gerçekleştirmemiş ki? Kullandığı site hem yüklenen, hem de oluşturulan fotoğrafa erişim sağlayabilir, kimin hangi IP'den ne zaman yüklediğini kaydedebilir. İnternetteki her siteye çok güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... Kullandığı kimin üzerinde uyguladığını nereden anlayacak?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.372 Makaleler 49 Çözümler 12 1 Eylül 2024 #16 Wolves_94 dedi: Siteye gizli sekmede girdim. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmenin amacı sadece tarama geçmişini kaydetmemek.
Wolves_94 dedi: Siteye gizli sekmede girdim. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmenin amacı sadece tarama geçmişini kaydetmemek.
M muratyılmaz99 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 135 1 Eylül 2024 #17 Hocam gizliden girmişsiniz bir şey olmaz lakin bir daha girmeyin.
Quunix Picopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #18 muratyılmaz99 dedi: Hocam gizliden girmişsiniz bir şey olmaz lakin bir daha girmeyin. Genişletmek için tıkla... Gizli sekme sadece sana gizli , yani senin tarayıcında nereye girdiğin kaydedilmiyor.
muratyılmaz99 dedi: Hocam gizliden girmişsiniz bir şey olmaz lakin bir daha girmeyin. Genişletmek için tıkla... Gizli sekme sadece sana gizli , yani senin tarayıcında nereye girdiğin kaydedilmiyor.