Ben her zaman kullandığım bir USB'im vardı. Bugün bir ödevim vardı ve yazdırmak için USB'imi götürdüm. Götürdüğümde ilk yerde USB'yi görmedi. İkinci yerde bir dosya vardı ve üstünde deepfreez7 yazıyordu. Ve USB'yi görmüyordu. Bende USB'yi kullanıyorum hem tel hem de PC de ve PC de System 32/drivers a geldiğimde dfsc.sys yazıyor ve disk.sys yazıyordu. Bu PC için kötü bir yazılım mıdır? Yoksa değil midir? Çünkü lisans Windows'un araştırdım.
Deep Freeze bilgisayara herhangi bir müdahaleyi engellemek için her bilgisayar başlatıldığındaki önceki oturumlardaki değişiklikleri siler. Misalen dosya felan yükledin, indirdin bir sonraki açılışta o dosyalar olmayacak. Sürekli her zaman öyle kalacak durdurmadığın sürece.
Deep Freeze isimli bir program vardı yüklediğinizde aktif konumda bilgisayar yeniden başlayınca ne yaptıysanız silinip ilk haline dönüyordu. Deepfreeze7 ne bilemedim.
Deep freeze bilgisayara herhangi bir müdahaleyi engellemek için her bilgisayar başlatıldığındaki önceki oturumlardaki değişiklikleri siler. Misalen dosya falan yükledin, indirdin bir sonraki açılışta o dosyalar olmayacak. Sürekli her zaman öyle kalacak durdurmadığın sürece.