gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 3 Ekim 2020 #11 Purham dedi: Deep'in Linux Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman Ubuntu tabanlı bir şeyler deneyebilirsin. Deneyimliler için dağıtım seçeneği çok fazla ancak yeni başlayan birine dağıtım tavsiye etmek zor bir iş gerçekten.
Purham dedi: Deep'in Linux Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman Ubuntu tabanlı bir şeyler deneyebilirsin. Deneyimliler için dağıtım seçeneği çok fazla ancak yeni başlayan birine dağıtım tavsiye etmek zor bir iş gerçekten.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 3 Ekim 2020 #12 Yeni başladıysan bence de Linux Mint daha iyi. Ben yeni başlarken Kali Linux kullanmıştım ondan sonra diğer dağıtımlara geçtim .
Yeni başladıysan bence de Linux Mint daha iyi. Ben yeni başlarken Kali Linux kullanmıştım ondan sonra diğer dağıtımlara geçtim .
P Purham Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 76 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Ekim 2020 #13 Çok teşekkür ederim dostlar, gerçekten yardımcı oldunuz İyi günler diliyorum. Lİnux Mint ile yola devam edeceğim.
Çok teşekkür ederim dostlar, gerçekten yardımcı oldunuz İyi günler diliyorum. Lİnux Mint ile yola devam edeceğim.