Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Ağır, pek özelleştirme seçeneğini olmayan ve gizliliğiniz için tehlikeli bir dağıtım. Hem pek işlevsel değil, önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam peki başka Debian tabanlı dağıtım önerir misiniz Linux Mint hariç?
Samotne Ciasteczka dedi: Ağır, pek özelleştirme seçeneğini olmayan ve gizliliğiniz için tehlikeli bir dağıtım. Hem pek işlevsel değil, önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam peki başka Debian tabanlı dağıtım önerir misiniz Linux Mint hariç?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 25 Şubat 2021 #12 Heiwa9 dedi: Hocam peki başka Debian tabanlı dağıtım önerir misiniz Linux Mint hariç? Genişletmek için tıkla... KDE Neon, elemantaryOS, MX Linux, Peppermint.
Heiwa9 dedi: Hocam peki başka Debian tabanlı dağıtım önerir misiniz Linux Mint hariç? Genişletmek için tıkla... KDE Neon, elemantaryOS, MX Linux, Peppermint.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Kde neon, elemantaryos, MX Linux, peppermint. Genişletmek için tıkla... Hocam özelleştirmesi bol olsun. Özelleştirme en dikkat ettiğim şey.
Samotne Ciasteczka dedi: Kde neon, elemantaryos, MX Linux, peppermint. Genişletmek için tıkla... Hocam özelleştirmesi bol olsun. Özelleştirme en dikkat ettiğim şey.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 25 Şubat 2021 #14 Heiwa9 dedi: Hocam özelleştirmesi bol olsun. Özelleştirme en dikkat ettiğim şey. Genişletmek için tıkla... KDE Neon ve MX Linux o zaman.
Heiwa9 dedi: Hocam özelleştirmesi bol olsun. Özelleştirme en dikkat ettiğim şey. Genişletmek için tıkla... KDE Neon ve MX Linux o zaman.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 25 Şubat 2021 #15 Heiwa9 dedi: Hocam özelleştirmesi bol olsun. Özelleştirme en dikkat ettiğim şey. Genişletmek için tıkla... KDE masaüstü ortamını kullanan dağıtımlar sizin için uygun olabilir.
Heiwa9 dedi: Hocam özelleştirmesi bol olsun. Özelleştirme en dikkat ettiğim şey. Genişletmek için tıkla... KDE masaüstü ortamını kullanan dağıtımlar sizin için uygun olabilir.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #16 Heiwa9 dedi: Hocam peki başka Debian tabanlı dağıtım önerir misiniz Linux Mint hariç? Genişletmek için tıkla... Debian'ın kendisi. KDE Neon. MX Linux.
Heiwa9 dedi: Hocam peki başka Debian tabanlı dağıtım önerir misiniz Linux Mint hariç? Genişletmek için tıkla... Debian'ın kendisi. KDE Neon. MX Linux.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #17 Zurnadürüm dedi: Debian'ın kendisi. Kde neon. MX Linux. Genişletmek için tıkla... MX Linux'u deneyeceğim ve nasıl kde ortamında daha fazla özelleştirme yapabilirim?
Zurnadürüm dedi: Debian'ın kendisi. Kde neon. MX Linux. Genişletmek için tıkla... MX Linux'u deneyeceğim ve nasıl kde ortamında daha fazla özelleştirme yapabilirim?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #18 Heiwa9 dedi: MX Linux'u deneyeceğim ve nasıl KDE ortamında daha fazla özelleştirme yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tema, dock vs ekleyebilirsin. Kendi zevkine göre takıl. YouTube'da birkaç videoya fikir oluşsun diye bakabilirsin.
Heiwa9 dedi: MX Linux'u deneyeceğim ve nasıl KDE ortamında daha fazla özelleştirme yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tema, dock vs ekleyebilirsin. Kendi zevkine göre takıl. YouTube'da birkaç videoya fikir oluşsun diye bakabilirsin.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 25 Şubat 2021 #19 Masaüstünü ortamı olarak çok severim fakat dağıtım olarak hiç denemedim. Fazla özelleştirme imkanı sunan bir şeyler isterseniz Linux Mint Cinnamon, Kubuntu ve KDE Neon gibi dağıtımlara bakabilirsiniz.
Masaüstünü ortamı olarak çok severim fakat dağıtım olarak hiç denemedim. Fazla özelleştirme imkanı sunan bir şeyler isterseniz Linux Mint Cinnamon, Kubuntu ve KDE Neon gibi dağıtımlara bakabilirsiniz.
eneskt Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 641 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2021 #20 Deb tabanlı kullanacaksınız benim de en sevdiğim dağıtım Deepin ve kesinlikle öneririm çok stabil bir dağıtım.
Deb tabanlı kullanacaksınız benim de en sevdiğim dağıtım Deepin ve kesinlikle öneririm çok stabil bir dağıtım.