deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 6 Ekim 2020 #11 Herhangi bir dağıtıma Deepin masaüstünü kurarsan güvenlik problemi olmadan kullanabilirsin.
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 6 Ekim 2020 #12 deleted dedi: Herhangi bir dağıtıma Deep'in masaüstünü kurarsan güvenlik problemi olmadan kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... O kadar bilmiyorum daha Linux'u hocam. Ama bi örneği falan varsa paylaşır mısın? Willem Flakkomenstein dedi: Kde'de gözlemlerime dayanarak söylüyorum bug fazla. Gnome ve xfce öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki neon dışındaki kde dağıtımları da mı sıkıntılı hocam?
deleted dedi: Herhangi bir dağıtıma Deep'in masaüstünü kurarsan güvenlik problemi olmadan kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... O kadar bilmiyorum daha Linux'u hocam. Ama bi örneği falan varsa paylaşır mısın? Willem Flakkomenstein dedi: Kde'de gözlemlerime dayanarak söylüyorum bug fazla. Gnome ve xfce öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki neon dışındaki kde dağıtımları da mı sıkıntılı hocam?
Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 6 Ekim 2020 #13 Dimensity dedi: O kadar bilmiyorum daha Linux'u hocam. Ama bi örneği falan varsa paylaşır mısın? Peki neon dışındaki kde dağıtımları da mı sıkıntılı hocam? Genişletmek için tıkla... Valla KDE masaüstü ortamlı dağıtım tek Manjaro denedim. Sevmemiştim. Manjaro KDE deneyin derim. Düzeltme: KDE'yi ben kendim sevmiyorum.
Dimensity dedi: O kadar bilmiyorum daha Linux'u hocam. Ama bi örneği falan varsa paylaşır mısın? Peki neon dışındaki kde dağıtımları da mı sıkıntılı hocam? Genişletmek için tıkla... Valla KDE masaüstü ortamlı dağıtım tek Manjaro denedim. Sevmemiştim. Manjaro KDE deneyin derim. Düzeltme: KDE'yi ben kendim sevmiyorum.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #14 KDE Plasma denemek isterseniz, Qt üzerinde çalışan tek dağıtım olan Rosa deneyebilirsiniz.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 6 Ekim 2020 #15 Dimensity dedi: Bir örneği falan varsa paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Ubuntu DDE versiyonu Deepin masaüstü yüklü olarak geliyor. Ek olarak, biraz ileri giderek Arch dağıtımını kurmayı başarırsanız, ona daha kolay bir şekilde DeepinDE yükleyebilirsiniz.
Dimensity dedi: Bir örneği falan varsa paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Ubuntu DDE versiyonu Deepin masaüstü yüklü olarak geliyor. Ek olarak, biraz ileri giderek Arch dağıtımını kurmayı başarırsanız, ona daha kolay bir şekilde DeepinDE yükleyebilirsiniz.