Deepin OS işletim sistemi nasıldır?

userdata

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar görünüş olarak Deepin OS gerçektende hoşuma gitti ancak temel olarak nasıldır? Sık güncelleme alır mı ve driver problemi yaşatır mı güzel ayrıntılar ile cevap verirseniz memnun olurum.

Çin olması haricinde sorun yok arayüzü diğer dağıtımlara indirerek kullanmanız daha iyi olabilir.

Cihazdaki dosyalarınıza kadar her türlü veriyi kendilerine çekiyorlar, Çin de bu verileri elden geçiriyor. Deepin kullanacağınıza Windows kullanın. Deepin, Linux felsefesine uymaz.

Çin olması ne gibi bir problem hocam?
Verileriniz güvende değil. Çin yönetimi kendilerine ait tüm yazılımsal ürünlerde tüm kullanıcıların mesajlarını, dosyalarını kendine çekiyor.

Cihazdaki dosyalarınıza kadar her türlü veriyi kendilerine çekiyorlar, Çin de bu verileri elden geçiriyor. Deepin kullanacağınıza Windows kullanın. Deepin, Linux felsefesine uymaz.
Hocam deepin benzeri bir işletim sistemi önerir misiniz? Verilerimizi karşı taraflara satmayacak vs

Hocam deepin benzeri bir işletim sistemi önerir misiniz? Verilerimizi karşı taraflara satmayacak vs
Ubuntu DDE olabilir. Deepin masaüstünü güvenli şekilde sunmaktadır. Kurduktan sonra Rehber: Ubuntu'dan Snap paketlerini ve mağazasını kaldırma rehberimi uygulamanız daha güvenli yapar.

KDE kullanan herhangi bir dağıtım kullanıp Deepin'e de benzetebilirsiniz. Mağazasında Deepin benzeri tema bulunuyor. O kısımda da önerim KDE Neon veya OpenSUSE olur.

OpenSUSE dağıtımlarını rahatça kullanabilir ve güvenebilirsiniz. Sistem özelliklerinizi ve nasıl bir şey kullanmak istediğinizi söylerseniz daha iyi yönlendirebiliriz.

Intel i5 11 nesil 16 GB DDR4 3200MHz RAM Deepin OS benzeri grafik arayüzü iyi olan bir işletim sistemi kullanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…