Deepin OS kurulumunda siyah ekran

Huawei emui

Hectopat
Deepin OS kuracaktım başladım kurulum sayfasına geldi sonra disk ile sıkıntı çıktı herhalde ama 2 tane üst üste işletim sistemi yükledim. Neyse tekrar deneyim dedim bu sefer yazı geliyor gidiyor siyah ekranda çarpı işareti mouse kalıyor, kurulum sayfasına geçmiyor. k
Kapattım sonra bilgisayar işletim sistemi yok dedi. Burada ne açayım, Deepin OS nasıl yüklerim?
2 tane üst üste derken yani şey o işletim sistemini sildim sonra öbürüne geçtim falan.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuruluma başlamadan önce "nomodset", "debug mode", "compatibility mode" ile seçeneklerini deneyin.

Kurulumdan sonra yine siyah ekran kalırsa;
Açılışta Compability Mode (Uyumluluk Modu) varsa onu açın.
Sistem bilgilerini yazın. Genelde bu sorun ekran kartından kaynaklanıyor. Harici ekran kartı varsa Compability Mode'da açıp Ek Sürücüler'den "Sahipli, Önerilen, Recommended" şeklinde yazan sürücüyü kurunca sorun halloluyor.

Son düzenleme:
Kuruluma başlamadan önce "nomodset", "debug mode", "compatibility mode" ile seçeneklerini deneyin.

Kurulumdan sonra yine siyah ekran kalırsa;
Açılışta Compability Mode (Uyumluluk Modu) varsa onu açın.
Sistem bilgilerini yazın. Genelde bu sorun ekran kartından kaynaklanıyor. Harici ekran kartı varsa Compability Mode'da açıp Ek Sürücüler'den "Sahipli, Önerilen, Recommended" şeklinde yazan sürücüyü kurunca sorun halloluyor.
Nasıl yapacağımı açıklayıp anlatırmısınız 😭

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    210,5 KB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Geri
Yukarı