cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Kasım 2020 #11 eneskt dedi: Hocam iyice karıştı ve Fedora ile yoluma devam etme kararı aldım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Doğru yolu bulmuşsun reis. Ancak burada RPM paket yöneticisi var, ona dikkat edin.
eneskt dedi: Hocam iyice karıştı ve Fedora ile yoluma devam etme kararı aldım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Doğru yolu bulmuşsun reis. Ancak burada RPM paket yöneticisi var, ona dikkat edin.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #12 cengover_ekin dedi: Doğru yolu bulmuşsun reis. Ancak burada RPM paket yöneticisi var, ona dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Dikkat edin deyince sanki tehlikeliymiş gibi adamı korkutacaksın.
cengover_ekin dedi: Doğru yolu bulmuşsun reis. Ancak burada RPM paket yöneticisi var, ona dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Dikkat edin deyince sanki tehlikeliymiş gibi adamı korkutacaksın.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Kasım 2020 #13 illedelinux dedi: Dikkat edin deyince sanki tehlikeliymiş gibi adamı korkutacaksın. Genişletmek için tıkla... Orada onu demek istememiştim ama yanlış olmuş biraz
illedelinux dedi: Dikkat edin deyince sanki tehlikeliymiş gibi adamı korkutacaksın. Genişletmek için tıkla... Orada onu demek istememiştim ama yanlış olmuş biraz