Cümleten selamünaleyküm sorum başlıktaki gibi gerek Free API sürümü gerekse paralı sürümünü ne yaptıysam alamadım. Sürekli ödeme yöntemi doğrulanamadı hatası alıyorum. Sadece API değil diğer planları da alamıyorum. Banka kartı ile denedim kredi kartı kullanmadım Doc'ta banka kartı geçerli yazıyordu ondan olacağınıda sanmıyorum. Hesabı olan nasıl aldığını anlatırsa veya bilgi sahibi olan birisi var mı? Şimdiden Allah razı olsun. İyi günler.
Deneme pro üyelik satın alırken aynı sorunu yaşamıştım. Yalnızca Papara kart ile sorun yaşamamıştım. Şimdi Free API üyeliği alayım dedim ama maalesef bir haftadır hata alıyorum.
Deneme pro üyelik satın alırken aynı sorunu yaşamıştım. Yalnızca Papara kart ile sorun yaşamamıştım. Şimdi Free API üyeliği alayım dedim ama maalesef bir haftadır hata alıyorum.
ben de aynı hatayı alınca yeni bir hesap açtım. ayrıca ne olur ne olmaz gizli sekmeden giriş yapın ya da tarayıcı değiştirin.
hesaba giriş yaptıktan sonra profile (hesap) giriş yapıp sayfanın alt kısmına inince göreceksiniz. ücretsiz api üyeliği var aylık 5000 karakter sınırlı.