DeepL ile bir daha asla kaliteden ödün vermek zorunda kalmayacaksınız. Sinir ağları ve en son yapay zeka yenilikleriyle desteklenen teknolojimiz, en küçük nüansları bile yakalar ve diğer hizmetlerden farklı olarak çeviride yeniden üretir...
macOS icin yukledim, bookmark’lardan Google Translate’i sildim. Oyle bir ceviri uygulamasi iste
MacOS versiyonu asiri iyi calisiyor macOS isletim sistemiyle. Cok ileri İngilizce isteyen cumleyi Command+C+C yaparak direkt cevirebiliyorum. Daha ne isterim.
Deepl pro sürümüne geçeceğim ama kredi kartını kabul etmiyor. Muhtemelen 3D secure ile alakalı bir sorun. Türkiye üzerinden deepl pro ya nasıl erişebilirim?
Tek hatası karanlık teması olmaması, gece 3 te açınca siteyi odam deniz fenerine dönüyor. Ve gözlerim kör oluyor. Adamlara mail bile attım adamlar benle adam akıllı iletişime bile geçmediler.
Daha yüksek çeviri kalitesine (bazı dil çiftleri için mevcuttur) veya daha iyi gecikmeye sahip modelleri kullanmak için Translate() işlevine model_type seçeneği eklendi. Seçenekler 'quality_optimized', 'latency_optimized' ve 'prefer_quality_optimized'dir.
model_type seçeneği belirtildiğinde kullanılan çeviri modelini gösteren model_type_used alanı, Translate() yanıtına eklendi.