DeepSeek doğru bilgiyi yalanladı

BayHavalı1903

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ChatGPT'nin limiti olduğundan bıkmıştım ve birkaç kişinin önerisi ile DeepSeek kullanmaya başlamıştım, başta normaldi lakin bugün Mafia: The Old Country oyununu ona sordum ve böyle bir oyun yok dedi, bu SS'i atınca da yalan bir SS dedi, anlamış değilim. Steam'de gözüküyor, yayıncılar oynadı falan dedim ama inandıramadım? Sizce neden oldu ve başka bir yapay zeka öneriniz var mı acaba?

Belli bir tarihe kadar kayıtlı bilgisi varsa normal hocam.

Şu an Gemini ve Copilot hariç tüm AI'lerin en son verisi 2024 yılı Mayıs normal bir şey ChatGPT'de bilmiyor AI verileri güncellemk çok ciddi kaynak gerektirdiği için 2 yılda bir oluyor güncellemeler normal bir durum.

Chatgpt de öyle pek farkları yok.

Claude, Gemini veya Copilot.

Belli bir tarihe kadar kayıtlı bilgisi varsa normal hocam.
Anladım hocam

Anladım teşekkürler

Claude, Gemini veya Copilot.
grokada iyi diyorlar grok nasıl? chatgpt yada deepseek ile aynımı farklımı

Chatgpt de öyle pek farkları yok.
zaten ondan deepseeke geçmiştimde yenibir yapay zekaya geçeceğim artık

ChatGPT'de benzer şeyi çok kez yapıyor. Bazen yanlış, eksik veya fazla bilgi veriyor.

Anladım hocam.

Anladım teşekkürler.

GPT-6 gelecek haziran 2026'da veri güncellemesi o zaman olacak maalesef beklemek zorundayız diğer AI'lerde tahmini o aralıkta verileri günceller geminin şu an en yeni ocak 2025 olması lazım verileri Gemini 2.5 Pro knowledge cut jan 2025 yani ocak 2025.

Anladım hocam.

Anladım teşekkürler.

Grokada iyi diyorlar Grok nasıl? ChatGPT'ya da DeepSeek ile aynımı farklı mı?

Zaten ondan DeepSeek'e geçmiştimde yenibir yapay zekaya geçeceğim artık.

Grok kullandım ama beğenmdim çok kötü bence.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    252,6 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…