T tekaonline Picopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 93 20 Haziran 2025 #1 DeepSite ile bir web site yaptım kodlar vb var ben bunu nasıl kullanabilirim? .com aldıktan sonra nasıl kullanacağım?
DeepSite ile bir web site yaptım kodlar vb var ben bunu nasıl kullanabilirim? .com aldıktan sonra nasıl kullanacağım?
21ebu Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #2 Bir hosting satın alıp dosyalarınız hostinge yükleyeceksiniz. Altyapınız neydi? Düz html, css mi yoksa php mi?
Bir hosting satın alıp dosyalarınız hostinge yükleyeceksiniz. Altyapınız neydi? Düz html, css mi yoksa php mi?
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.892 Çözümler 70 Yer İstanbul 20 Haziran 2025 #3 tekaonline dedi: DeepSite ile bir web site yaptım kodlar vb var ben bunu nasıl kullanabilirim? .com aldıktan sonra nasıl kullanacağım? Genişletmek için tıkla... Domaini aldıktan sonra Cloudflare Workers ya da GitHub Pages gibi bir platformda siteyi barındırın. Sonra domaini o platforma yönlendirin. 21ebu dedi: Bir hosting satın alıp dosyalarınız hostinge yükleyeceksiniz. Altyapınız neydi? Düz html, css mi yoksa php mi? Genişletmek için tıkla... Sadece tek sayfa HTML yazabiliyor. JS ve CSS de aynı dosyada gömülü olarak var.
tekaonline dedi: DeepSite ile bir web site yaptım kodlar vb var ben bunu nasıl kullanabilirim? .com aldıktan sonra nasıl kullanacağım? Genişletmek için tıkla... Domaini aldıktan sonra Cloudflare Workers ya da GitHub Pages gibi bir platformda siteyi barındırın. Sonra domaini o platforma yönlendirin. 21ebu dedi: Bir hosting satın alıp dosyalarınız hostinge yükleyeceksiniz. Altyapınız neydi? Düz html, css mi yoksa php mi? Genişletmek için tıkla... Sadece tek sayfa HTML yazabiliyor. JS ve CSS de aynı dosyada gömülü olarak var.