xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #1 Ses kalitesi olarak çok iyi dediler ben de denemek istiyorum fakat hep bu hatayı aldım. Nasıl çözebilirim bilen varsa yazabilir mi?
Ses kalitesi olarak çok iyi dediler ben de denemek istiyorum fakat hep bu hatayı aldım. Nasıl çözebilirim bilen varsa yazabilir mi?
laxses Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 16 Mayıs 2021 #2 Kartta 1 TL var mı?
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #3 Buradaki üyeliğin ücretini karşılayacak kadar para var ama ben deneme sürümünü istiyorum.
laxses Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 16 Mayıs 2021 #4 xKemalC dedi: Buradaki üyeliğin ücretini karşılayacak kadar para var ama ben deneme sürümünü istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kartın internet alışverişine açık mı kontrol eder misin?
xKemalC dedi: Buradaki üyeliğin ücretini karşılayacak kadar para var ama ben deneme sürümünü istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kartın internet alışverişine açık mı kontrol eder misin?
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #5 laxses dedi: Kartın internet alışverişine açık mı kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Evet, açık. Başka yok mu bilen? Son düzenleme: 16 Mayıs 2021
laxses dedi: Kartın internet alışverişine açık mı kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Evet, açık. Başka yok mu bilen?
Noldryrruss Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 533 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hayfa, İsrail Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #6 Kartta para var ve alışverişe açık ise, sorun çıkmaması lazım. Bu ikisi temel sorun zaten. Yanlışlıkla banka kartını kayıt etmiş olabilir misin?
Kartta para var ve alışverişe açık ise, sorun çıkmaması lazım. Bu ikisi temel sorun zaten. Yanlışlıkla banka kartını kayıt etmiş olabilir misin?
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #7 Noldryrruss dedi: Kartta para var ve alışverişe açık ise, sorun çıkmaması lazım. Bu ikisi temel sorun zaten. Yanlışlıkla banka kartını kayıt etmiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam her şey doğru eminim. Bu kartı kullanarak çok yerde ödeme vs. yaptım.
Noldryrruss dedi: Kartta para var ve alışverişe açık ise, sorun çıkmaması lazım. Bu ikisi temel sorun zaten. Yanlışlıkla banka kartını kayıt etmiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam her şey doğru eminim. Bu kartı kullanarak çok yerde ödeme vs. yaptım.