EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.174 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 1 aylık deneme üyeliği aldım. Sormak istediğim 2 soru var. En iyi performansı almak için HQ mu yoksa yüksek doğruluk mu seçmeliyim? Sürekli mobil veri kullanmak istemiyorum, parçaları nasıl indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
1 aylık deneme üyeliği aldım. Sormak istediğim 2 soru var. En iyi performansı almak için HQ mu yoksa yüksek doğruluk mu seçmeliyim? Sürekli mobil veri kullanmak istemiyorum, parçaları nasıl indirebilirim?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 13 Kasım 2024 #2 Yuksek dogruluk herhalde en iyi kaliteye sahip olandi ancak ikisi arasindaki farki ayirt etme ihtimaliniz %0'a yakin. Deezer'in kendisinde indirme tusu olmasi lazim? Eger yoksa ARL'nizi bulup ReFreezer gibi araclarla muzik indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yuksek dogruluk herhalde en iyi kaliteye sahip olandi ancak ikisi arasindaki farki ayirt etme ihtimaliniz %0'a yakin. Deezer'in kendisinde indirme tusu olmasi lazim? Eger yoksa ARL'nizi bulup ReFreezer gibi araclarla muzik indirebilirsiniz.