Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 19 Şubat 2024 #31 Çok kaliteli ve kumaşı inanılmaz rahatmış, ben benim eşofmanı pedere kaptırdım ona oldu bedeni Yeni bir tane almam lazım kendime.
Çok kaliteli ve kumaşı inanılmaz rahatmış, ben benim eşofmanı pedere kaptırdım ona oldu bedeni Yeni bir tane almam lazım kendime.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 19 Şubat 2024 #32 Furkan_D dedi: Çok kaliteli ve kumaşı inanılmaz rahatmış, ben benim eşofmanı pedere kaptırdım ona oldu bedeni Yeni bir tane almam lazım kendime. Genişletmek için tıkla... Beden olarak XS kalmış.
Furkan_D dedi: Çok kaliteli ve kumaşı inanılmaz rahatmış, ben benim eşofmanı pedere kaptırdım ona oldu bedeni Yeni bir tane almam lazım kendime. Genişletmek için tıkla... Beden olarak XS kalmış.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 19 Şubat 2024 #33 insann dedi: Beden olarak XS kalmış. Genişletmek için tıkla... Maalesef, gelir umarım.
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.297 Makaleler 12 Çözümler 36 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Asker 20 Şubat 2024 #34 Marik Ishtar dedi: Eğer yoksa ihtiyaç varsa alınır, kumaşı vs mükemmel. Üstelik bu fiyata, pazar ürünleri almak yerine bu alınır, pazarla aynı para. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır bir şort bir de uzun gri eşofmanı dönüp dönüp kullanıyorum hocam asdjhafsjkh
Marik Ishtar dedi: Eğer yoksa ihtiyaç varsa alınır, kumaşı vs mükemmel. Üstelik bu fiyata, pazar ürünleri almak yerine bu alınır, pazarla aynı para. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır bir şort bir de uzun gri eşofmanı dönüp dönüp kullanıyorum hocam asdjhafsjkh