Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 1 Eylül 2023 #11 Nays ve GiftClub üyeliği gibi indirimlerden de yararlanabilirsin bu arada. %30'a varan indirim sağlıyor.
Nays ve GiftClub üyeliği gibi indirimlerden de yararlanabilirsin bu arada. %30'a varan indirim sağlıyor.
larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.045 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 Aurora1 dedi: Nays ve GiftClub üyeliği gibi indirimlerden de yararlanabilirsin bu arada. %30'a varan indirim sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Onları yapıyorum 1000 TL'ye yakın indirim geliyor ondan almak istedim ama olumsuz yorum da çok varmış bu kadar beklemiyordum
Aurora1 dedi: Nays ve GiftClub üyeliği gibi indirimlerden de yararlanabilirsin bu arada. %30'a varan indirim sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Onları yapıyorum 1000 TL'ye yakın indirim geliyor ondan almak istedim ama olumsuz yorum da çok varmış bu kadar beklemiyordum
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 1 Eylül 2023 #13 larenno dedi: Onları yapıyorum 1000 TL'ye yakın indirim geliyor ondan almak istedim ama olumsuz yorum da çok varmış bu kadar beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bende indirimle bayağı sweatshirt aldım bayağı kaliteli.
larenno dedi: Onları yapıyorum 1000 TL'ye yakın indirim geliyor ondan almak istedim ama olumsuz yorum da çok varmış bu kadar beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bende indirimle bayağı sweatshirt aldım bayağı kaliteli.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 2 Eylül 2023 #14 larenno dedi: Onları yapıyorum 1000 TL'ye yakın indirim geliyor ondan almak istedim ama olumsuz yorum da çok varmış bu kadar beklemiyordum Genişletmek için tıkla... Ben bir sıkıntı yaşamadım açıkçası. Pazardan aldığından kalitelidir ancak bir Adidas, NG, Nike kalitesi de beklenemez.
larenno dedi: Onları yapıyorum 1000 TL'ye yakın indirim geliyor ondan almak istedim ama olumsuz yorum da çok varmış bu kadar beklemiyordum Genişletmek için tıkla... Ben bir sıkıntı yaşamadım açıkçası. Pazardan aldığından kalitelidir ancak bir Adidas, NG, Nike kalitesi de beklenemez.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #15 Eski ürünleri aşırı kaliteliydi. Bir kazağı, tişörtü 5+ yıl giydiğimi bilirim. Boyasında bile solma olmadı. Ancak şimdiki ürünleri hakkında pek bilgim ve deneyimim yok.
Eski ürünleri aşırı kaliteliydi. Bir kazağı, tişörtü 5+ yıl giydiğimi bilirim. Boyasında bile solma olmadı. Ancak şimdiki ürünleri hakkında pek bilgim ve deneyimim yok.