Defalarca mavi ekran hatası

Daha fazla  
Devamlı olarak mavi ekran alıyorum. Artık bıktım. Bütün sorun giderme çözümlerini denedim. Ama yine de olmadı. Minidump klasörlerini yüklüyorum.

BIOS güncelledim. (A320M-H revizyon 3.0)

Memtest86 ile ramimi(tek modul) 2 defa test ettim, sorun çıkmadı.

CMD'ye defalarca SFC /scannow yazdım.

Ekran kartımın Driver'ını "defalarca" DDU ile kaldırdım, tekrar kurdum.

Anakartımın chipsetlerini kendi elimle kurdum.

Olmuyor arkadaşlar, mavi ekran gitmiyor. Yok mu yardım edecek bir babayiğit?

Bazen sfc/scannow işe yaramayabiliyor bendede olmuştu sıfırdan bir windows kurmayı dener misin yedeklerini alıp ? Çünkü gördüğüm kadarıyla çoğu yöntemi denemişsin

Bazen sfc/scannow işe yaramayabiliyor bendede olmuştu sıfırdan bir windows kurmayı dener misin yedeklerini alıp ? Çünkü gördüğüm kadarıyla çoğu yöntemi denemişsin
Microsoft'un kendi sitesinden windows 10 kurma aracı indirdim, eski windows'un yedeğini alarak yeni bir windows yükledim. Hatta C:'de hâla windows.old klasörü de duruyor. Ona rağmen hâla mavi ekran almaya devam ediyorum.
Sorunum devam ediyor

Son düzenleme:
O zaman donanımsal olabilir.
İşlemcim 0. Anakartım 0. Ram belleğim belki 2. eldir onu bilemem ama 2 defa memtest86 ile test ettim. Hiç hata çıkmadı. Ekran kartım 2. el, ama konuda da dediğim gibi defalarca DDU ile sürücü kaldırıp tekrar yükledim. Arkadaşlar bu mavi ekranı ben ayda yılda bir kez almıyorum. En az iki günde bir başıma geliyor ve artık sinirden gelireceğim.

Monotonlaşmış çözüm önerileri dışında "konuya hakim" kişilerin yardımlarını bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…