B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 25 Temmuz 2020 #1 Merhaba. Kısaca anlatacağım, Windows10 kullanıyorum bu bilgisayar - kullanıcılar - defaulTUSER100000 karşıma böyle bir şey çıkıyor nedir bu korkmalı mıyım?
Merhaba. Kısaca anlatacağım, Windows10 kullanıyorum bu bilgisayar - kullanıcılar - defaulTUSER100000 karşıma böyle bir şey çıkıyor nedir bu korkmalı mıyım?
S s4lowrock Decapat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 50 25 Temmuz 2020 #2 Bende karşılaşmıştım bununla Microsoft'un forumunda bir moderatör klasörü silin anlamsız bir klasör zararı olmayacaktır diye yanıt vermişti
Bende karşılaşmıştım bununla Microsoft'un forumunda bir moderatör klasörü silin anlamsız bir klasör zararı olmayacaktır diye yanıt vermişti
B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 25 Temmuz 2020 #3 s4lowrock dedi: Bende karşılaşmıştım bununla Microsoft'un forumunda bir moderatör klasörü silin anlamsız bir klasör zararı olmayacaktır diye yanıt vermişti. Genişletmek için tıkla... Ayrıntılı şekilde anlatabilir misiniz?
s4lowrock dedi: Bende karşılaşmıştım bununla Microsoft'un forumunda bir moderatör klasörü silin anlamsız bir klasör zararı olmayacaktır diye yanıt vermişti. Genişletmek için tıkla... Ayrıntılı şekilde anlatabilir misiniz?