Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 21 Kasım 2021 #1 Defender'im böyle oluyor ve açılmıyor nasıl açacağım ben bunu?
Çözüm 14kero 21 Kasım 2021 Defender Control uygulamasını indirip oradan Defender'i aktifleştireceksiniz.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #2 Defender Control uygulamasını indirip oradan Defender'i aktifleştireceksiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 21 Kasım 2021 #3 14kero dedi: Defender Control uygulamasını indirip oradan Defender'i aktifleştireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenli bir yerden link atabilir misiniz güvenemiyorumda. Artı 0 Eksi
14kero dedi: Defender Control uygulamasını indirip oradan Defender'i aktifleştireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenli bir yerden link atabilir misiniz güvenemiyorumda.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.397 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #4 Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Şifre : sordum Artı 0 Eksi
Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Şifre : sordum
KS KS Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 21 Kasım 2021 #5 14kero dedi: Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Şifre : sordum Genişletmek için tıkla... teşekkürler deniyorum şimdi Edit: oldu teşekkürler Artı 0 Eksi
14kero dedi: Defender Control v2.1 In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender. www.sordum.org Şifre : sordum Genişletmek için tıkla... teşekkürler deniyorum şimdi Edit: oldu teşekkürler
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 21 Kasım 2021 #6 Böyle olmasından siz sorumlu değilseniz muhtemelen sistemde mevcut zararlı da vardır. Herhangi bir araçla taratmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Böyle olmasından siz sorumlu değilseniz muhtemelen sistemde mevcut zararlı da vardır. Herhangi bir araçla taratmanızı öneririm.
KS KS Zeki Fırıldak Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 5 21 Kasım 2021 #7 acv dedi: Böyle olmasından siz sorumlu değilseniz muhtemelen sistemde mevcut zararlı da vardır. Herhangi bir araçla taratmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Az önce tarama yaptırdım fakat bir şey bulamadı kasperskydanda yapmıştım bulamamıştı. Artı 0 Eksi
acv dedi: Böyle olmasından siz sorumlu değilseniz muhtemelen sistemde mevcut zararlı da vardır. Herhangi bir araçla taratmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Az önce tarama yaptırdım fakat bir şey bulamadı kasperskydanda yapmıştım bulamamıştı.