lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Defender Control'ü indirip taratma yaptım böyle şeyler buldu false positive mi bunlar?
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Eylül 2023 #2 Sistem dosyalarına müdahele ediyor, ondan kaynakli uyari yiyordur. Virüslü değil, çok uzun zamandır kullanıyorum.
Sistem dosyalarına müdahele ediyor, ondan kaynakli uyari yiyordur. Virüslü değil, çok uzun zamandır kullanıyorum.
lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #4 562410 dedi: False positive. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi çok fazla HackTool'ya da disabler ibaresi vardı. Ywja dedi: Sistem dosyalarına müdahale ediyor, ondan kaynakli uyari yiyordur. Virüslü değil, çok uzun zamandır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ya bu falsepositive olayını hala anlayamıyorum geçenlerde virüslü bir DLL dosyası tarattım hiçbir şey bulmadı
562410 dedi: False positive. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi çok fazla HackTool'ya da disabler ibaresi vardı. Ywja dedi: Sistem dosyalarına müdahale ediyor, ondan kaynakli uyari yiyordur. Virüslü değil, çok uzun zamandır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ya bu falsepositive olayını hala anlayamıyorum geçenlerde virüslü bir DLL dosyası tarattım hiçbir şey bulmadı
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 26 Eylül 2023 #5 VirusTotal'in sağlayıcısı Avast, dolayısı ile pek bir şey beklememek gerekiyor gerçekten virüslü ve Bypass'ı bile olmayan dosyalara temiz diyebiliyor.
VirusTotal'in sağlayıcısı Avast, dolayısı ile pek bir şey beklememek gerekiyor gerçekten virüslü ve Bypass'ı bile olmayan dosyalara temiz diyebiliyor.
lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #6 emirmertbaserr dedi: VirusTotal'in sağlayıcısı Avast, dolayısı ile pek bir şey beklememek gerekiyor gerçekten virüslü ve Bypass'ı bile olmayan dosyalara temiz diyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Avast kadar rezil bir antivirüs kullanmadım.
emirmertbaserr dedi: VirusTotal'in sağlayıcısı Avast, dolayısı ile pek bir şey beklememek gerekiyor gerçekten virüslü ve Bypass'ı bile olmayan dosyalara temiz diyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Avast kadar rezil bir antivirüs kullanmadım.