2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 16 Ağustos 2018 #11 @Silinen üye Ne alakası var? Ayan beyan zararlı işi olduğu belli.
D DeletedUser01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 459 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yok 16 Ağustos 2018 #12 Murat5038 dedi: https://download.eset.com/com/eset/tools/installers/eset_apps_remover/latest/esetuninstaller.exe Bunu uygulayın. Uninstall ESET manually using the ESET uninstaller tool Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hala daha eset nod x64 yazıyor listede. Silinen üye dedi: Windows 10'da kaldiginiz sürece daha cok program ekleyecek Genişletmek için tıkla... Format çare olur mu ?
Murat5038 dedi: https://download.eset.com/com/eset/tools/installers/eset_apps_remover/latest/esetuninstaller.exe Bunu uygulayın. Uninstall ESET manually using the ESET uninstaller tool Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hala daha eset nod x64 yazıyor listede. Silinen üye dedi: Windows 10'da kaldiginiz sürece daha cok program ekleyecek Genişletmek için tıkla... Format çare olur mu ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Ağustos 2018 #13 DeletedUser01 dedi: İşe yaramadı hala daha eset nod x64 yazıyor listede. Genişletmek için tıkla... O zaman yapamadın. Doğru şekilde yapın.
DeletedUser01 dedi: İşe yaramadı hala daha eset nod x64 yazıyor listede. Genişletmek için tıkla... O zaman yapamadın. Doğru şekilde yapın.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.509 Makaleler 35 Çözümler 78 17 Ağustos 2018 #14 Eset kaldırma aracını güvenli modda uygulayın.
D DeletedUser01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 459 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yok 20 Ağustos 2018 #15 THE_MILLER dedi: Eset kaldırma aracını güvenli modda uygulayın. Genişletmek için tıkla... Yönergede zaten güvenli modda uygulamamız gerektiği yazmakta denedim. Murat5038 dedi: O zaman yapamadın. Doğru şekilde yapın. Genişletmek için tıkla... Tekrar deniyorum Format atsam kökten çözer mi? Son düzenleme: 20 Ağustos 2018
THE_MILLER dedi: Eset kaldırma aracını güvenli modda uygulayın. Genişletmek için tıkla... Yönergede zaten güvenli modda uygulamamız gerektiği yazmakta denedim. Murat5038 dedi: O zaman yapamadın. Doğru şekilde yapın. Genişletmek için tıkla... Tekrar deniyorum Format atsam kökten çözer mi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Ağustos 2018 #16 DeletedUser01 dedi: Format atsam kökten çözer mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ancak gerek yok. MBAM önerirdim ancak hem zararlı cinsinden hemde Eset'i gözardı etmemen için KIS önerdim.
DeletedUser01 dedi: Format atsam kökten çözer mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ancak gerek yok. MBAM önerirdim ancak hem zararlı cinsinden hemde Eset'i gözardı etmemen için KIS önerdim.
D DeletedUser01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 459 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yok 21 Ağustos 2018 #17 Murat5038 dedi: Evet. Ancak gerek yok. MBAM önerirdim ancak hem zararlı cinsinden hemde Eset'i gözardı etmemen için KIS önerdim. Genişletmek için tıkla... Çok geç. Format attım akşam Win10 yükseltme yapacağım.
Murat5038 dedi: Evet. Ancak gerek yok. MBAM önerirdim ancak hem zararlı cinsinden hemde Eset'i gözardı etmemen için KIS önerdim. Genişletmek için tıkla... Çok geç. Format attım akşam Win10 yükseltme yapacağım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Ağustos 2018 #18 Zaten kullan demedim Eset'i yine de kaldırman gerekiyordu. Formatladıysan düzgün AV kullanmanın önemini görmüşsündür.
Zaten kullan demedim Eset'i yine de kaldırman gerekiyordu. Formatladıysan düzgün AV kullanmanın önemini görmüşsündür.
D DeletedUser01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 459 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yok 21 Ağustos 2018 #19 Murat5038 dedi: Zaten kullan demedim Eset'i yine de kaldırman gerekiyordu. Formatladıysan düzgün AV kullanmanın önemini görmüşsündür. Genişletmek için tıkla... Peki karpersky yükleyim mi ?
Murat5038 dedi: Zaten kullan demedim Eset'i yine de kaldırman gerekiyordu. Formatladıysan düzgün AV kullanmanın önemini görmüşsündür. Genişletmek için tıkla... Peki karpersky yükleyim mi ?
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Ağustos 2018 #20 teknoman dedi: AVG free yükleyip bilgisayarınıza tam tarama yaptırın ve bulduğu şeyleri silin. Genişletmek için tıkla... KS ile tarama yapmak varken AVG önermenin mantığı ne ?
teknoman dedi: AVG free yükleyip bilgisayarınıza tam tarama yaptırın ve bulduğu şeyleri silin. Genişletmek için tıkla... KS ile tarama yapmak varken AVG önermenin mantığı ne ?