Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 359 9 Ocak 2024 #11 ahmet_kıran dedi: Evet. Aspirine mesela, aspirin ilacından geliyor can mesela. Ben rastgele kelimeler sanıyordum, meğerse anlamlıymış. Genişletmek için tıkla... Gettherefast, nuttertools, professionaltools İngilizceyi hep tabii o zaman yeni Türkçe okuma yazma öğrenmişim.
ahmet_kıran dedi: Evet. Aspirine mesela, aspirin ilacından geliyor can mesela. Ben rastgele kelimeler sanıyordum, meğerse anlamlıymış. Genişletmek için tıkla... Gettherefast, nuttertools, professionaltools İngilizceyi hep tabii o zaman yeni Türkçe okuma yazma öğrenmişim.
Fifacı İcardi Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 637 Yer Madrid 9 Ocak 2024 #12 Emre.wtd dedi: GTA Vice City indirdim birkaç dosya vardı sildim ama PC hala görüyor ve kaldır seçeneğini seçtiğimde bir şey olmuyor. Eki Görüntüle 2077909 Genişletmek için tıkla... Crack dosyası bu zararlı değil. Kaspersky Free kullanmanızı öneririm Defender crack dosyalarını virüs olarak görüyor.
Emre.wtd dedi: GTA Vice City indirdim birkaç dosya vardı sildim ama PC hala görüyor ve kaldır seçeneğini seçtiğimde bir şey olmuyor. Eki Görüntüle 2077909 Genişletmek için tıkla... Crack dosyası bu zararlı değil. Kaspersky Free kullanmanızı öneririm Defender crack dosyalarını virüs olarak görüyor.
Emre.wtd Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 359 9 Ocak 2024 #13 Fifacı İcardi dedi: Crack dosyası bu zararlı değil. Kaspersky Free kullanmanızı öneririm Defender crack dosyalarını virüs olarak görüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim.
Fifacı İcardi dedi: Crack dosyası bu zararlı değil. Kaspersky Free kullanmanızı öneririm Defender crack dosyalarını virüs olarak görüyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim.
Fifacı İcardi Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 637 Yer Madrid 9 Ocak 2024 #14 Emre.wtd dedi: Tamamdır, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.