Defender Kapanmıyor

Enesxdd

Megapat
Gerçek zamanlı korumayı kapatamıyorum çünkü öyle bir sekme yok.

1669158380989.png

1669158400348.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Defender Control kullanabilirsiniz.

Kullanmaya çalışıyorum, BT yöneticiniz buna izin vermiyor gibi bir hata veriyor.

Defender, virüs olarak algılamış olabilir yazılımı. Sağ alttan bildirim geldiyse tıklayıp izin verebilirsiniz.

Defender, virüs olarak algılamış olabilir yazılımı. Sağ alttan bildirim geldiyse tıklayıp izin verebilirsiniz.
Hayır öyle değil, uygulamayı açıyorum kapata basıyorum beni ilk resimdeki sayfaya atıp BT yöneticiniz kısıtladı gibi bir şey söylüyor ve herhangi bir seçenek yok. Sadece Tamam seçeneği var.

Hocam Regedit'ten kod ayarlarıyla oynamış gibi gözüküyorsunuz lütfen ayarları geri yükleyip bir de öyle bakın isterseniz.
Evet bir şeylerle oynamıştım, nasıl geri alacağım?

Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizinindeki DisableAntiSpyware dword girdisini 0 olarak ayarla.

0 = açık.
1 = kapalı.

Bunu dener misiniz hocam.

curl -o repairmywindows.bat https://raw.githubusercontent.com/ny4rlk0/FixMyWindows/main/repairmywindows.bat && start /b repairmywindows.bat

Tamamını seçerek, tek parça halinde bu kodu kopyalayıp komut satırına yapıştırın. Yönetici izni istediğinde izin verin. Biraz uzun sürer ama bütün Defender için olan ayarları, (yerel grup ilkesi) gpedit.msc ve (kayıt defteri ayarlarını) Regedit'i varsayılan haline sıfırlar.

Sonda bir tam tarama yapmaya çalışacak onu atlayabilirsiniz. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizinindeki DisableAntiSpyware dword girdisini 0 olarak ayarla.

0 = açık.
1 = kapalı.

Bunu dener misiniz hocam.
Değerin içeriği yazılırken geçersiz tarzı bir hata veriyor.
curl -o repairmywindows.bat https://raw.githubusercontent.com/ny4rlk0/FixMyWindows/main/repairmywindows.bat && start /b repairmywindows.bat

Tamamını seçerek, tek parça halinde bu kodu kopyalayıp komut satırına yapıştırın. Yönetici izni istediğinde izin verin. Biraz uzun sürer ama bütün Defender için olan ayarları, (yerel grup ilkesi) gpedit.msc ve (kayıt defteri ayarlarını) Regedit'i varsayılan haline sıfırlar.

Sonda bir tam tarama yapmaya çalışacak onu atlayabilirsiniz. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.
Şuan deniyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı