AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.211 Çözümler 83 Yer Başkent 1 Eylül 2023 #1 CMD olsun Scprit olsun her yöntemi denedim ama silemedim bir türlü. Manuel olarak da silinmiyor.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 AceTeq dedi: CMD olsun Scprit olsun her yöntemi denedim ama silemedim bir türlü. Manuel olarak da silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Defender Control ile kapatıp silin. Windows Defender'ı kökten devre dışı bıraktığı için Defender'ın tüm dosyalarına erişim sağlayabilirsiniz.
AceTeq dedi: CMD olsun Scprit olsun her yöntemi denedim ama silemedim bir türlü. Manuel olarak da silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Defender Control ile kapatıp silin. Windows Defender'ı kökten devre dışı bıraktığı için Defender'ın tüm dosyalarına erişim sağlayabilirsiniz.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.211 Çözümler 83 Yer Başkent 1 Eylül 2023 #3 Fıratt10 dedi: Defender Control ile kapatıp silin. Windows Defender'ı kökten devre dışı bıraktığı için Defender'ın tüm dosyalarına erişim sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Defender'ı kullanıyorum, devre dışı bırakamam.
Fıratt10 dedi: Defender Control ile kapatıp silin. Windows Defender'ı kökten devre dışı bıraktığı için Defender'ın tüm dosyalarına erişim sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Defender'ı kullanıyorum, devre dışı bırakamam.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 AceTeq dedi: Defender'ı kullanıyorum, devre dışı bırakamam. Genişletmek için tıkla... Geçici olarak dedim. Sonra tekrar açarsınız.
AceTeq dedi: Defender'ı kullanıyorum, devre dışı bırakamam. Genişletmek için tıkla... Geçici olarak dedim. Sonra tekrar açarsınız.