lukaaiptes Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, sabah bir bildirim aldım ve açınca bu tehtitle karşılaştım. Eylemlerden kaldırmaya ya da karantinaya almaya çalışırsam hiçbir şey olmuyor. Nasıl çözeceğim bu sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Arkadaşlar, sabah bir bildirim aldım ve açınca bu tehtitle karşılaştım. Eylemlerden kaldırmaya ya da karantinaya almaya çalışırsam hiçbir şey olmuyor. Nasıl çözeceğim bu sorunu?
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #2 lukaaiptes dedi: Arkadaşlar, sabah bir bildirim aldım ve açınca bu tehtitle karşılaştım. Eki Görüntüle 994754 Eylemlerden kaldırmaya ya da karantinaya almaya çalışırsam hiçbir şey olmuyor. Nasıl çözeceğim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... windows defender bile bunu algıladıysa sil zaten trojan yazıyor virüs silebilirsin lukaaiptes dedi: Arkadaşlar, sabah bir bildirim aldım ve açınca bu tehtitle karşılaştım. Eki Görüntüle 994754 Eylemlerden kaldırmaya ya da karantinaya almaya çalışırsam hiçbir şey olmuyor. Nasıl çözeceğim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... silemiyorsan kayıt defterini aç ctrl+f tuşuna bas gelen yere trojan yaz entere bas sonra mavi renkli bi yazı çıkcak onu sağtık yap sil bunu hep tekrarla en sonda kayıt defteri aramanız tamamlanmıştır yazcak Artı 0 Eksi
lukaaiptes dedi: Arkadaşlar, sabah bir bildirim aldım ve açınca bu tehtitle karşılaştım. Eki Görüntüle 994754 Eylemlerden kaldırmaya ya da karantinaya almaya çalışırsam hiçbir şey olmuyor. Nasıl çözeceğim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... windows defender bile bunu algıladıysa sil zaten trojan yazıyor virüs silebilirsin lukaaiptes dedi: Arkadaşlar, sabah bir bildirim aldım ve açınca bu tehtitle karşılaştım. Eki Görüntüle 994754 Eylemlerden kaldırmaya ya da karantinaya almaya çalışırsam hiçbir şey olmuyor. Nasıl çözeceğim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... silemiyorsan kayıt defterini aç ctrl+f tuşuna bas gelen yere trojan yaz entere bas sonra mavi renkli bi yazı çıkcak onu sağtık yap sil bunu hep tekrarla en sonda kayıt defteri aramanız tamamlanmıştır yazcak
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #3 Malwarebytes indirin ve tarama yapın. Artı 0 Eksi