Defender Trojan:Win32/Tiggre!rfn virüsü buldu

Normal torjen en korkulması gereken belki adamlarda çıplak foton var Webcam'ı bantladın mı?
evvveet ben bantlıyorum

Hocam korkuyorum aslında bu virüslerden. Yani ya bir şey olursa hep bir paranoyaklık var içimde

Bir antivirüs programı kullanabilirsin.

En iyisinden Bitdefender Free var kur bunu kafan rahat etsin bir de yanına anti malware kur arada bir tarama yaparsın mis.

Bu arada Defender'in neyi algıladığını kontrol et büyük ihtimal cracklardır.

Hocam trojan tiggre frn miydi öyle bir şey.

Normal torjen en korkulması gereken belki adamlarda çıplak foton var Webcam'ı bantladın mı?
Evvveet ben bantlıyorum.

Bilgisayar masaüstü hocam Webcam yok

Hayır virüs programları çok CPU gpu kullanıyor en iyisi adam gibi kullanmak.

Hocam korkuyorum aslında bu virüslerden. Yani ya bir şey olursa hep bir paranoyaklık var içimde

Şöyle bir terim var: "Virüslerden korkuyorsan bilgisayar kullanma." diye. Çok duyarım her zaman. Gerçekliğini de savunurum. Bu güne kadar kaç kez çöktü bilgisayarım virüslerle ohoooo.... Saysam bitmez inanın.

Dosya konumunu o algıladığı kısımdan görebilirsin.

Hocam Defender'dan sildim bir de Kaspersky ile tarıyorum şifreleri alıyorlar falan deyince korktum her şeyim outlookuma bağlı ve Windows hotmailimle bağlı

Hocam Defender'dan sildim bir de Kaspersky ile tarıyorum şifreleri alıyorlar falan deyince korktum her şeyim outlookuma bağlı ve Windows hotmailimle bağlı
Boşver sallıyor onlar büyük ihtimal crackdır.

Kaspersky eğer algılarsa onları altında konumu yazar eğer camtasia'nin içerisinden algıladıysa onun crackleridir veya bandicamın.

Boş ver sallıyor onlar büyük ihtimal crackdır.

Kaspersky eğer algılarsa onları altında konumu yazar eğer Camtasia'nin içerisinden algıladıysa onun crackleridir veya Bandicam'ın.

Hocam şu an Camtasia ile Bandicam'ı Denetim Masası'ndan kaldırdım bakalım algılayacak mı? Algılarsa dediğiniz gibi konumuna bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…