Defender Trojan:Win32/Tiggre!rfn virüsü buldu

Bu zararlı hakkında kesin ve net bir bilgiye sahip olamadım. Bazısı mining, bazısı RAT demiş. Çok farklı ve fazla görüş var fakat Reddit'te bir insan bu zararlıyı korsan oyundan sonra yaşamış. Crackler ile alakalıdır.

Hocam dediğim gibi tarıyor bakalım Kaspersky eğer bir şey bulursa konumuna gidicem. Bulduğu şeyi Denetim Masası'ndan sileceğim.

Hocam dediğim gibi tarıyor bakalım Kaspersky eğer bir şey bulursa konumuna gidicem. Bulduğu şeyi Denetim Masası'ndan sileceğim.

Denetim Masasında bulamazsınız. Yüksek ihtimal gizlenmiştir. Güvenli Mod'da bulduğunuz dosya konumunu ve diğer algılanan dizinleri silmeniz gerek.

Güvenli moda nasıl geçeceğim ki hocam?
Güvenli moda geçmene gerek yok gizli dosyaları görmek için gizli dosyaları göster ayarını etkinleştirmelisiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Güvenli moda nasıl geçeceğim ki hocam?

Kfem adlı yazılım ile güçlü bir şekilde kaldırabilirsiniz ayrıca alternatif olarak bir uygulamayı kaldıracaksanız Revo Uninstaller öneririm.

Kfem adlı yazılım ile güçlü bir şekilde kaldırabilirsiniz ayrıca alternatif olarak bir uygulamayı kaldıracaksanız Revo Uninstaller öneririm.

Hocam Revo Uninstaller var eğer görmez ise Kfem'i indiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…