Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 23 Şubat 2021 #51 Is That A SKYLINE dedi: ESET'i eski bilgisayarımdada kullanıyordum bir işe yaramıyordu. Genişletmek için tıkla... Discord verip ekran paylaşabilirseniz veya team viewer kullanabilirseniz, yapımcı arkadaş yardım edecekmiş size. Sonucu buraya aktaracağım.
Is That A SKYLINE dedi: ESET'i eski bilgisayarımdada kullanıyordum bir işe yaramıyordu. Genişletmek için tıkla... Discord verip ekran paylaşabilirseniz veya team viewer kullanabilirseniz, yapımcı arkadaş yardım edecekmiş size. Sonucu buraya aktaracağım.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 23 Şubat 2021 #52 Arda KC dedi: Discord verip ekran paylaşabilirseniz veya Team Viewer kullanabilirseniz, yapımcı arkadaş yardım edecekmiş size. Sonucu buraya aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'um yok ki ayriyeten ben yapabilirim sorun yok.
Arda KC dedi: Discord verip ekran paylaşabilirseniz veya Team Viewer kullanabilirseniz, yapımcı arkadaş yardım edecekmiş size. Sonucu buraya aktaracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'um yok ki ayriyeten ben yapabilirim sorun yok.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.796 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #53 Kaspersky tam tarama bitti mi?
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 23 Şubat 2021 #54 shotgunned dedi: Kaspersky tam tarama bitti mi? Genişletmek için tıkla... Bitmek üzere.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 23 Şubat 2021 #55 Is That A SKYLINE dedi: Bitmek üzere. Genişletmek için tıkla... https://www.sordum.org/files/downloads.php?power-run bu yazılım ile Toolbox'u başlatın. Power run yazılımını yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
Is That A SKYLINE dedi: Bitmek üzere. Genişletmek için tıkla... https://www.sordum.org/files/downloads.php?power-run bu yazılım ile Toolbox'u başlatın. Power run yazılımını yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 23 Şubat 2021 #56 @Arda KC hocam boşuna yordum sizi teşekkürler yardım eden herkese.
P Pheixse Centipat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #57 407204 dedi: Ya hocam sen bir sil şunu sonra tartışırız eğer tarama bulmasssa elle silin (elle virüs silmeyi severim, ve yardımcı olabilirim ) Genişletmek için tıkla... Kral yardımcı olur musun ben silemedim.
407204 dedi: Ya hocam sen bir sil şunu sonra tartışırız eğer tarama bulmasssa elle silin (elle virüs silmeyi severim, ve yardımcı olabilirim ) Genişletmek için tıkla... Kral yardımcı olur musun ben silemedim.